Utleveringsdag støtteprodukter

... og litt om ståa

Utlevering av støtteprodukter skjer mandag 08.06 fra kl. 16:30 til 19:00. Husk å ta med kvitteringen du fikk på epost, vi scanner "billetten" for utlevering.

Litt om ståa i klubben fra daglig leder.

Først og fremst, takk til alle dere som har støttet oss med kjøp av kopp og genser under støtteaksjonen vår! 

Hittil har aksjonen gitt oss nær 80.000 kroner i avanse, og samtidig hjulpet til med å skape aktivitet hos gode samarbeidspartnere i Torshov Sport og CopyCat. Legger vi på de nærmere 50.000 kronene vi har solgt sesongkort og støttebilletter for tidligere i år har de to aksjonene brakt inn hele 130.000 kroner til klubben.

Det betyr mye for oss. En ekstra takk til dere som stilte opp på standen vår på Storo Storsenter!

Vi vet tross alt lite om hvordan resten av året blir, men med regjeringsens utvidelse av støtteordningen, denne aksjonen og andre tiltak ser det langt lysere ut nå enn det gjorde i mars. NFFs plan for mulig oppstart av 2. divisjon og resten av bredden kan by på et tett kampprogram, og ikke minst kan årets reisekostnader bli betydelige. Som nevnt i Josimars Fotballpodcast har vi en aktivitetsbasert økonomi, og vi har jobbet mye med å ruste oss for en hektisk høst.

Litt om A-laget

Vi fikk på fredag presentert scenarioer for 2. divisjon. NFF ønsker med oppstart fullkontakt trening fra 08.06 at det gjennomføres dobbel serierunde fra 04.07 og til 15.11. Med oppstart etter 08.06 blir det spilt enkel serie fra 01.08, med sluttspill. Her vil hjemme- og bortekamper trekkes etter et fordelingssystem. I sluttspillet blir det enkel serie fordelt mellom de 7 beste og 7 dårligste. 

Norsk Tipping-ligaen starter tidligst 01.08 og spilles som enkel serie. Hjemme- og bortekamper trekkes etter et fordelingsystem.

Spillere og trenere er fortsatt permitert, men er nå ute i ferie til og med 15.06. Vi håper at vi fra da kan gjennomføre vanlige økter igjen. Her har vi hatt et godt samarbeid med spillergruppa gjennom vårt nye spillerutvalg, som har fungert godt under koronakrisen.

Litt om øvrige nivå

Vi får nå lov til å trene innad faste grupper til og med 19 år. NFF håper at det blir lov med trening for voksne fra 15.06, og at det i juli blir lov med lokale kamper. Fra august håper man å gjennomføre enkel serie.

Alle disse scenarioene tar naturligvis forbehold om endring i smittevernreglene. Det er uansett positivt at NFF har planene klare for hurtig igangsetting så snart det lov. Her har NFF og Divisjonsforeningen jobbet godt.

Andre tiltak

Vi jobber også videre med andre tiltak. Velkommen Til Fotball startet i forrige uke, og vi har allerede venteliste på tilbudet. Hittil har vi over 120 påmeldte.

OBOS Fotballskoler er i gang med påmelding, og vi har snart 150 påmeldte fordelt på de fire ukene. Husk påmeldingsfristen 14.06, som er absolutt for fotballskolene i juni. Vi må tidligst mulig ha oversikt for å lage et godt opplegg.

Samfunnsansvar

De siste årene har Skeid løftet inkludering enda høyere opp, blant annet gjennom samarbeidet med Bydel Sagene. Vi er bevisst på hvilket ansvar vi har for vårt lokalsamfunn, og har blant annet søkt Gjensidigestiftelsen om midler til å arrangere gratis aktivitetsskole for barn 7-12 år, og Oslo Idrettskrets om gratis tiltak for ungdom. Begge tiltakene tenkes arrangert i juli. Info og påmelding kommer så snart søkandene er behandlet.

Vi vil ha publikum tilbake

Rett før koronaviruset ble med skituristene hjem fra vinterferie jobbet administrasjon og styret med ulike planer for året. Vi hadde blant flere tiltak planlagt en arbeidssamling med temaet "fylle OBOS Idrettspark Nordre Åsen". Hjemkomsten til egen bane så vi fram til, og målet var å øke oppslutningen rundt kampdag. Det er tross alt mye mer moro å ha tusen tilskuere enn tre hundre.

Vi ønsker at kampdagen skal bli en ordentlig møteplass for lokalsamfunnet vårt. Et sted å ta med ungene for aktiviteter, treffe naboen, ta en pils på klubbhuset med kamerater, spise ei pølse Strøm-Larsen og nyte lokalfotball live sammen med kjente. 

Vi er veldig åpne for tips og forslag til hvordan vi fyller stadion til hver kamp.

Takk for at du tok deg tid til å lese, og takk for at du støttet aksjonen vår!

Med vennlig hilsen

Daniel, på vegne av hele Skeid

Annonse fra Obos-ligaen: