OBOS Fotballskoler i sommer

Vi er klar for påmelding

Annonse:

I sommer arrangerer Skeid OBOS Fotballskole i hele fire uker! 

Fotballskolene går fra klokka 09:00 til 15:00 hver dag.

Alle må ha med fotballsko, leggskinner, drikkeflaske og klær etter vær.

Gå hit for påmelding

For hvem

Fotballskolen er åpne for barn i 2. til 7. klasse.

Når

Juni

Uke 26: 22.06-26.06 og uke 27: 29.06-03.07

August

Uke 32: 03.08 - 07.08 og uke 33: 10.08 - 14.08

Merk påmeldingsfristen

Vi har tidlig påmeldingsfrist til 14.06 for fotballskolene i juni. Om du ikke har meldt deg på innen denne dato er det fare for at det ikke blir ledig plass. Vi er nødt til å ha tidlig kontroll på gruppenes størrelse for å lage et godt opplegg med de restriksjoner som er.

Justeringer på grunn av smitten

Retningslinjene for idretten forandrer seg fortløpende, men de signal som er kommet i media denne uken åpner for en normalisering av kontaktreglene fra 01.06 eller 15.06. Vi tar derfor utgangspunkt i at vi til fotballskolene kan spille vanlig fotball, muligens i faste grupper. Det vil nok fortsatt være restriksjoner, men det gjør at vi kan ha mer hensiktsmessige økter.

På disse fotballskolene holdes klubbhuset per nå stengt, og det vil ikke bli felles servering av mat. Deltakerne vil måtte ha med seg nistepakke, full drikkeflaske og trolig holde seg samlet på det samme området hele uken gjennomet.

Her vil vi komme med mer informasjon i forkant av hver enkelt uke etter hvert som reglene endrer seg.

Pris

Ordinær pris per uke er 2150 kroner. Men husk, er du medlem av OBOS får du hele 25 % i rabatt. Er du ikke medlem i OBOS melder du deg enkelt inn her. Medlemsnummer oppgis under påmelding. For de som melder på og betaler uten å ha lagt inn dette vil ekstra faktura ettersendes.

Om du melder deg på alle 4 skolene samlet får du ytterligere 500 kroner i prisavslag.

Gratis plasser

Vi har inntil 10 helt gratis plasser hver uke. Du registrere deg og velger friplass. Så snart du har registrert deltakelsen søker vi Egmontfondet om å få dekket plassen. Søknad og behandling foretas anonymt av klubbadministrasjonen.

Med ønske om en god fotbalskole!

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: