Nå starter Velkommen til Fotball 2020

Vi starter opp med Velkommen til Fotball fra uke 22!

Annonse:

I tråd med myndighetenes og NFFs retningslinjer vil vi starte med Velkommen Til Fotball (VTF) fra og med uke 22. NB! Vi har begrenset antall plasser nå i starten. Det er først til mølla ved påmelding. De som alt har meldt seg på har fått plass.

For å legge til rette for at flest mulig kan delta vil kullene trene på forskjellige dager.

G/J født 2014: Tirsdager (26. mai, 2. juni, 9. juni, 16. juni)

G/J født 2015: Onsdager (27. mai, 3. juni, 10. juni, 17. juni)

G/J født 2013: Torsdager (28. mai, 4. juni, 11. juni, 18. juni)

Oppmøte fra 17.45 hver treningsdag.

Vi starter opp igjen i august, og holder på frem til slutten av september. Merk at vi følger skoleruten med hensyn til fri- og helligdager.

 

Påmelding

Merk at man må være påmeldt på forhånd for å kunne møte opp på trening. Fristen for påmelding er 2 dager før neste trening, slik at vi kan legge til rette for faste grupper og god nok organisering av treningene. Dette er av smittevernhensyn. Link til påmelding og mer info finner du HER

Så snart vi har fulltegnet tilbudet oppretter vi venteliste. Vi har et mål om å utvide kapasiteten på sikt.

 

Treningene

Alle treningene vil foregå på gressbanen på Nordre Åsen. For å redusere smittefare må alle spillere og foreldre gå inn på gressbanen via porten ved Haraldsheim (Haraldsheimveien 4) (se kart). Det er ikke tillatt å ta seg ut eller inn andre steder enn her. Tidligste tidspunkt for å slippe inn på banen er 17.45. Ved inngangen vil det være stasjon for desinfisering og en representant fra Skeid som tar spillerne imot og rettleder dem til sine respektive gruppeområder. På hver stasjon står en foreldretrener som skal lede treningen. Treningene vil være stasjonsbasert og med øvelser som sikrer at vi holder 1 meters avstand til hverandre.

Vi vil ha en egen foreldresone på banen som må overholdes.

NB! På spilleflaten får kun spillere og trenere oppholde seg.

 

Gruppene vil i stor grad være skolebaserte (spesielt på de yngste årgangene) og kjønnsnøytrale. Gruppene blir lagt ut i Spond dagen før trening.

Hver spiller må ha med seg egen ball. Ballen må være vasket i forkant. Det er mulig å kjøpe ball av Skeid i påmeldingssystemet. Det vil foreløpig ikke være utdeling av t-skjorter.

Når treningene er ferdig, ber vi alle forlate området stille og rolig. Vi vil også stå klare med antibac på vei ut.

 

Vi trenger trenere!

Vi presiserer at barnefotballen (5-12) år i stor grad er foreldredrevet i Skeid og vi oppfordrer derfor alle til å engasjere seg allerede i VTF.

Dersom du ønsker å bidra som trener kan dette krysses av for i registreringen. Dere som blir trenere vil få et eget infoskriv om kurs og praktisk gjennomføring.

 

Vi gleder oss!

Spørsmål - kontakt Sportssjef barnefotball Ole Rose på [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: