Ny sportssjef barnefotball på plass

Vi er godt fornøyd med at Ole Rose har takket ja til stillingen som sportssjef barnefotball. Ole er i dag trener for Skeids G-15-lag.

Vikariert i stillingen

Rose har vært vikar på akademiet og i rollen som sportssjef barnefotball siden februar.

- Ole tok utfordringen som vikar på strak arm, og har gjort en meget god jobb som sportssjef barnefotball. Han er inne i sin andre sesong som trener i klubben, og begynner å kjenne oss godt. I Ole får vi en hardtarbeidende, pliktoppfyllende og ikke minst dyktig sportssjef, som er klar til å videreutvikle blant annet Akademiet, sier daglig leder Daniel H. Strand til Skeid.no.

I vår har Akademiet blant annet utvidet tilbudet, og har startet med henting og mat for de yngste. Responsen på tilbudet har vært god, og mange nye barn har startet.

Akademiet er en viktig del av Skeids utviklingsløp
Akademiet er en viktig del av Skeids utviklingsløp

- Vi ønsker å utvide dette tilbudet til å gjelde alle dagene, samtidig som vi ser på muligheten til å ta i bruk flere dager for å kunne tilby flere økter på Akademiet, sier Ole.

Ole trekker også fram at frilek på mandager før økta begynner stadig har blitt bedre.

- Kreativiteten vokser når barna selv får sette premissene for aktiviteten, og nå begynner de å bli flinke til å skape god aktivitet på egenhånd, fortsetter arendalitten.

Viktig satsningsområde for Skeid

Styrking av barnefotball for gutter og jenter er et viktig satsningsområde for Skeid. Gjennom Skeidmodellen får barna selv velge hvor mye fotball de ønsker å spille, og sammen med økt satsning på trenerkurs, akademiet og velkommen til fotball skal vi skape sterke årganger som er godt forberedt til ungdomsfotball. At vi de siste to og et halvt årene har hatt en egen ansatt til å følge opp trenerne har vært viktig for den nivåhevingen vi har hatt i barnefotballen.

Skeids frivillige trenere vil nye godt av Oles trenerkurs
Skeids frivillige trenere vil nye godt av Oles trenerkurs

Ole skal også arbeide som trener på WANG Ung som del av samarbeidsavtalen, og vil følge opp Skeids spillere på WANG på skoleøktene og i klubbhverdagen. Sammen med WANG ønsker vi å skape et best mulige klubb-skolesamarbeid, og Ole vil være en viktig bidragsyter for dette.

Årets fotballskoler

Ole er også godt i gang med planlegging av årets fotballskoler, og det er ikke for sent å bli med. I år arrangerer vi en ekstra fotballskole, og 1-5 juli blir det TINE Fotballskole. I tillegg fortsetter vi med de tradisjonsrike fotballskolene 24-28 juni og 12-16 august.

 

Mer info og påmelding på Skeidpedia.

Annonse fra Obos-ligaen: