Skeidakademi med henting

Mandag 25. mars var det duket for første dag med akademi og henting.

Nesten 60 barn født i 2010 og 2011 ble hentet med buss fra skolene Lilleborg, Fernanda Nissen, Sinsen, Grefsen, Disen og Nordpolen. Deretter ble de sluppet av på Nordre Åsen hvor Skeid sto klar med mat til barna.

Etter dette var det satt av tid til leksehjelp eller ballspill for de som ønsket det. Selve akademiøkten startet kl. 15:15, og ungene ble hentet av foreldrene ved slutt kl. 16:30.

Akademiet med henting er en gratis prøveordning som strekker seg over tre mandager; 25. mars, 1. april og 8. april, hvor både vi i Skeid og barna får teste ut konseptet.

– Dette gikk over all forventning. Barna var kjempeflinke og oppførte seg veldig bra. Vi gleder oss til å se dem igjen, og håper de trivdes så mye at de vil være en del av vårt akademi framover, sa en entusiastisk Akademisjef Ole Rose.

Det er fortsatt mulig å melde seg på de neste to mandagene med gratis henting og akademi i Superinvite.

Vi ønsker at flere barn født 2010 og 2011 skal få gleden av Skeidakademiet.

I den forbindelse tilbyr vi nå henting med buss ved skoleslutt. Det vil være en ansvarlig voksenperson fra Skeid som tar imot barna på skolen, følger dem om bord i bussen og loser dem trygt inn på vårt anlegg på Nordre Åsen.

Som en del av tilbudet inngår mat, anledning til å gjøre lekser på klubbhuset og selvfølgelig treningsøkt med våre dyktige akademitrenere.

Eksempel på typisk dag:
  • Henting på skolen ved skoleslutt.
  • Mat kl. 14:15
  • Leksetid kl. 14:30 - 15:00
  • Økt fra kl. 15:00 til 16:30
  • Henting mellom kl. 16:30 og 16:40

Tilbudet vil være gratis 1. april og 8. april. Vi forventer stor pågang og har begrenset antall plasser. Tilbudet forutsetter at nok barn deltar fra de respektive skolene. Tilbudet er åpnet for de som allerede går på Akademiet, samt de som ønsker å teste ut tilbudet vårt.

Påmelding kan gjøres her!

Vil du vite mer om vårt akademi? Les mer på Skeidpedia!

Vel møtt til Skeidakademiet!

Annonse fra Obos-ligaen: