Høvik tok første stikk i kvaliken

Dårlig is og lite oppløftende resultat i 1. kvalikkamp

Skeids første kvalikkamp fant sted på Høvikbanen mandag 4. mars. Dessverre var ikke værgudene på bandykrigernes side, det var mildt, regn og sludd. Isen ble en parodi på bandybane, bløt og som sandpapir. Spillet ble sterkt preget av dette, og det ble lange baller og vipping som gjaldt.

Skeid tok ledelsen etter 1.29 ved Daniel, men var ikke lenge i ledelsen. Høvik var frempå etter 3.47 og igjen 8.27 og dermed var hjemmelaget i føringen. Men så var Skeid frempå igjen, etter en lang ball inn i feltet som Truls lirket i mål: 2-2.

Så gikk det noen minutter, med raske vekslinger mellom hvem av lagene som hadde ballen. Isen var såpass dårlig at spillerne knapt klarte å føre ballen 10 meter. Høvik flakset inn et skudd og ledet 3-2. Men så var Truls frempå mens Skeid hadde en spiller utvist, og styrte inn 3-3 målet. Lagene var like langt. Så fikk Høvik litt bedre sving på spillet, og scoret både 4-3 og 5-3, før lagene gikk til pause.

Etter pausen fikk Høvik inn 6-3 og 7-3, før Skeid reduserter til 7-4 ved Nils Arne som ble flott spilt gjennom på blankt mål og fikk lagt ballen bak en svømmende keeper. Men Høvik ga seg ikke og la på til 8-4. Men Truls ga seg heller ikke og fikk banket inn 8-5, før Høvik scoret kampens siste mål og fastsatte sluttresultatet til 9-5. Det ble mange mål, men noe godt spill ble det ikke. Til det var isen for dårlig.

Vi håper at det blir bedre is og vær til returkampen onsdag 6. mars, på Voldsløkka kunstis kl. 20.00. Vinner Skeid kamp to, blir det en tredje kamp på fredag, og da skal det hele avgjøres. Hvor kampen går fredag er pt. ikke bestemt.