Bandylaget klarte kvalifisering

Skeids bandygutter knuste NTNUI på Voldsløkka og sikret kvalikplass!

Bandygutta måtte vinne for å ha mulighet til å rykke opp eller spille kvalik for opprykk. På motsatt side på lørdag stod NTNUI. NTNUI er et lag som for det meste består av stundenter fra NTNU i Trondheim. Og det kan være nøkkelen til at de sliter med å få sving på laget.

For når kampen ble blåst i gang, tok Skeid-gutta grep med en gang. Høyt press, god innsats ga raskt resultater. Etter 10 minutter stod det allerede 2-0. Og flere scoringer i 1.omgang ble det. D. Skrettingland, Bakke, Walberg, T. Skrettingland , P. Hauge og Båheim meldte seg på scoringslisten. Til pause stod det 6-0.

Hvis pub-laget fra Torshov ikke gjorde radikale feil fra pausen og ut, burde dette holde til seier.

Og bandygjengen holdt stilen og scoringene tikket inn, jevnt og trutt.
Så får vi heller se bort fra de to trøstemålene NTNUI fikk, etter hodeløse gjenlegginger av våre gutter midt foran eget mål.

Det var åpen låvedør og "vær så god"! Dette må ikke gjenta seg i kvalik-kampene! Da blir det ikke opprykk. Skeids iskrigere malte som sagt på, og ga seg ikke før det stod 12-2. En knusende seier. Det var flotte mål av D. Skrettingland (4), T. Skrettingland og Svendsen.