En målgarantist fornyer

Storscorer Johnny Buduson forlenger sin avtale med Skeid. Kanskje kommer nettkjenning nummer 100 til våren?

Annonse:

– Jeg gleder meg veldig til å være med på å bygge klubben videre. Vi er endelig tilbake i OBOS-ligaen – og denne gangen for å bli, sier Johnny til Skeid.no etter at han i kveld signerte ny avtale med Skeid.

Det var svært laber stemning på Nordre Åsen da Buduson måtte av med skade mot Fløy i starten av september i år. Han stod da med 13 nettkjenninger så langt i sesongen og var Skeids suverene toppscorer. Skaden holdt ham på sidelinjen i tre måneder, men som vi alle vet hadde Gard Holme et Abel Stensrud-ess i ermet.

Johnny Buduson må her ut med skade mot Fløy på Nordre Åsen 1. september. Bekymrede okser i bakgrunnen.
Johnny Buduson må her ut med skade mot Fløy på Nordre Åsen 1. september. Bekymrede okser i bakgrunnen. (Foto: Anders Vindegg)

Mot slutten av sesongen var Johnny heldigvis tilbake og beviste at han ikke hadde glemt hvor målet står. I de tre siste kampene nettet han tre ganger og endte – på tross av langvarig skade – med 16 mål på 17 matcher i 2021-sesongen.

– Du står med 158 kamper for oss og 96 kasser. Når får vi feire mål nummer hundre?

– Jeg må vel sette som mål at det skjer i løpet av våren. Det hadde ikke vært feil om det for eksempel hadde kommet hjemme mot KFUM, sier Johnny.

Han er opprinnelig fra Klemetsrud, men med unntak av noen opphold i Haugesund, Fredrikstad og HamKam har Johnny Buduson nå sju sesonger bak seg på Nordre Åsen.

Nå gleder han seg til en ny sesong i rødt og blått i OBOS-ligaen, og spesielt til å møte divisjonskollegaene fra Oslo.

– Det er de kampene som er kulest å spille. Nå er det en del tidligere Skeid-gutter på disse lagene, så det knyttes en del ekstra spenning til de oppgjørene. Det vil bli mange fine og intense oppgjør på Nordre Åsen til neste år. Forhåpentligvis med mange på tribunen. Brann hjemme blir også en folkefest, sier Johnny Buduson.

Få med deg de intense oppgjørene: Bestill ditt sesongkort for 2022 nå!

Annonse: