Vi fornyer med Torshov Sport og adidas

Tidenes største utstyrsavtale for Skeid

Annonse:

Bildet: Isabella Ademaj har spilt i Skeid hele livet, og aldri brukt annet enn adidas-tøy. Det fortsetter de neste seks årene.

Vi er veldig glad for å ha kommet i mål med fornyet samarbeidsavtale med Torshov Sport og adidas. Torshov Sport har vært Skeidgutter- og jenters foretrukne sportsbutikk helt siden 1935, mens adidas har levert drakter, sko og annet utstyr siden starten av åttitallet. Vi har ikke helt historisk oversikt, men adidas-utstyr har nok vært i bruk siden 60- og 70-tallet i klubben via Torshov. 

Faktisk var Torshov Sport og Skeid viktig for innføring av adidas i Norge, den gang via Gjøvik Skofabrikk.

- Den kontinuitet Skeid har med både sportsbutikk og utstyrsleverandør er nok helt unik, vi tror neppe noen har hatt så langvarige samarbeid som vi har i Skeid her i landet, forteller daglig leder Daniel Holmeide Strand.

52307041860_c3ab4b5d7d_k.jpg
Maren Thorsø

At man velger å fortsette samarbeidet skyldes jo ikke bare de historiske bånd, men også at Torshov Sport er en fremragende dyktig sportsbutikk og at våre medlemmer er godt fornøyd med kvaliteten adidas fører med seg.

- Vi øker nå størrelse på avtalen, og skal blant annet kle opp mer av yngres avdeling samt øke vår satsing på salg av merchandise og fritidstøy i årene som kommer, sier markedskoordinator Espen Gustavsen.

Fornøyd med fortsatt tillit

Fra Torshov Sport og adidas er man naturligvis fornøyd med at Skeid gir fortsatt tillit de neste seks årene.

51982524813_597e832af6_o.jpg
Torshov-gutten Jakob har spilt med adidas hele livet

- Skeid og Torshov Sport, samt Torshovbyen hører sammen, og vi er glad for at samarbeidet videreføres. Vi skal også sammen med Skeid finne måter å "vekke Torshov" på og gjøre klubben mer synlig i bydelen, et arbeid vi ser fram til å hjelpe til med, forteller klubbansvarlig Simen Wigenstad.

Adidas istemmer budskapet fra Simen, og sier seg godt fornøyd med å videreføre samarbeidet.

Skeid er en viktig klubb for oss i adidas, noe som gjenspeiles i samarbeidets lengde. Dette er trolig et av Norges lengstlevende og uavbrutte samarbeid mellom klubb og leverandør. Idrettsglede, mangfold, prestasjoner og ikke minst lojalitet er kvaliteter vi i adidas verdsetter høyt og derfor har vi nå inngått et enda større samarbeid på alle plan med Skeid fra sesongen 2023. Vi setter pris på fornyet tillit fra Skeid og gleder oss til felles suksess de neste seks årene, sier Stian Filtvedt i adidas.

Annonse fra Obos-ligaen: