Vi er møkk lei gjenglemte klær

... men nå har vi gjort noe med det.

Annonse:

Her i Skeid har vi heldigvis mange barn som bruker idrettsanlegget vårt, som jo er litt av formålet med hele virksomheten vår. Utover litt forsøpling, åpne dører og mål som ikke blir flyttet ut på sidene i brøytesesongen går det fint for seg her. Det som derimot er litt trist er mengden gjenglemte klær. Mye er ikke merket, vi har ikke noe system for å ta det imot og mengden er tidvis ganske stor. Etter en fotballskole eller to kan vi nærmest åpne vårt eget klesutsalg på Nordre Åsen. Det er fristende å skrive en raljerende kronikkk i en eller annen lokalavis over samfunnsutviklingen, barnas eget ansvar for sine eiendeler, foreldre som ikke leiter osv.

Vi er møkk lei gjenglemte klær, men nå har vi gjort noe med det.

— Frustrert anonymisert daglig leder

Men det tar vi seinere. Vi har heller forsøkt å gjøre noe med det. Vi vurderte gjenglemtavgift og hentegebyr, men fant fort ut at det ble litt voldsomt mye å administrere. Så da så vi oss om etter alternativer.

Askeladden Navnelapper

Nede på Sagene holder Askeladden Navnelapper til. En kreativ gjeng som lager nettopp navnelapper, som du kan designe selv. Lappene er selvklebende, av god kvalitet og har lang holdbarhet. De strykefrie tåler 60 grader i vaskemaskinen, de påtrykkbare kan du koke på 90 grader i vaske og tørk. Tro oss, det er kvalitet de leverer i trykkeriet på Sagene. 

Og som del av et helt nytt prosjekt kan du nå kjøpe navnelapper med Skeid-logo. Ikke bare er navnelappen råkul, du støtter også klubben med tjue kroner per brett du kjøper. Det øker også sjansen for at du faktisk får tilbake det du glemmer igjen her i idrettsparken. Og det blir vi alle glade for!

IMG_20190225_091203
dav

Leverer gjenglemtkasse

Som del av avtalen har Askeladden levert en gjenglemtkasse, fint plassert mellom garderobedørene ved hovedbanen. Oppi den skal naturligvis kun gjenglemte klær, og ikke alt mulig annet rart du finner i idrettsparken. Så har du mistet klær, er det bare å sjekke kassa. Vi tømmer den så snart det er fullt, så vær rask med å sjekke.

Blir samarbeidspartner for Velkommen Til Fotball

I tillegg til pilotprosjektet med navnelapper har Askeladden også gått inn som samarbeidspartner for Velkommen Til Fotball. Fra i år av skal Askeladden-bjørnen pryde ryggen på t-skjortene deltakerne får. 

Skeid er stolt av klubben sin og vi er stolte av navnelappene våre. Dette samarbeidet gleder vi oss til!

— Linda Dørstad

Vi ønsker Askeladden hjertelig velkommen, og håper at initativet blir tatt godt imot av våre mange medlemmer. Både de som glemmer klær, og de som ikke glemmer klær!

Hilsen

Anonymisert daglig leder som snart ikke er lei av gjenglemte klær.

Annonse: