Uavgjort mot Øygarden

A-gutta stengte buret for fjerde kamp på rad og tok et viktig poeng borte mot Øygarden, som er ubeseiret på hjemmebane i år. (Arkivfoto: Mats Andersen spilte en god kamp i Skeid-forsvaret)

Søndagens kamp mot Øygarden, som ikke har tapt på hjemmebane i år, blir som ventet en vanskelig motstander å bryte ned. Vi mangler også vår toppscorer Johnny Buduson, som hinket av banen under kampen mot Fløy. Røntgenbildene var positive, melder Buduson, og håper å være tilbake mot Levanger neste helg.

Se høydepunktene nederst i artikkelen! (Amedia har vært raske på labben her og ikke fått med alt :-)

I Budusons fravær er det Gabriel Andersen som bekler en av spissplassene, og Stian Pettersen og Mats Andersen er tilbake i startoppstillingen. Gabriel ser at keeper er langt ute og prøver seg etter få minutter med en lobb fra langt hold, men er litt for hard på foten, og ballen fyker langt over.

K P
2 Stjørdals-Blink 3 7
3 Skeid 3 7
4 Grorud 3 6
5 Eidsvold TF 3 6

Når halvtimen passerer, og begge lag har hatt noen halvsjanser, kommer David Hickson til et godt innlegg, men headingen til Gabriel treffer ikke mål. Nære på der altså! Hickson får selv en god scoringsmulighet like etter, men skuddet blokkeres til corner.

Andre omgang byr ikke på den helt store underholdningen, og det skapes ikke mer enn noen halvsjanser til begge lag. Høydepunktet er vel frisparkvarianten til Skeid, rett utenfor 16-meteren, når Felix Anthonessen slår Hickson igjennom på løp forbi muren! Skuddet blir blokkert, men forsøket var godt!

Når kampen blåses av har Skeid holdt buret rent for 4. gang på rad, en meget god prestasjon! Keeper Lars Kvarekvål har blitt varm i trøya som sisteskanse, og har et solid forsvar foran seg, ledet av vår sikre kaptein Fredrik Berglie.

Trener Gard Holme gir denne kommentaren etter poengdelingen:

Synes vi gjør en solid prestasjon i en tøff bortekamp

— Gard Holme

– Ja, kanskje ikke den mest publikumsvennlige kampen, men synes vi gjør en solid prestasjon i en tøff bortekamp. Vi slipper til lite bakover, og får mye gode brudd i midtbaneleddet. Vi har litt å gå på ift å spille på gress, og mye av overgangspotensiale skusles bort fordi vi er litt upresise teknisk, skriver han til redaksjonen.

– Likevel skaper vi nok sjanser til at vi kan vinne matchen, men uavgjort er kanskje greit totalt sett. Litt usikre på hva vi skal føle etter kampen, for uavgjort driver vi egentlig ikke med, men det får bli en ny erfaring det også, avslutter han.

Neste kamp er som tidligere nevnt hjemme mot Levanger lørdag 11. september kl. 14:00. Kjøp billetter på Skeid.no nå!

Øygarden - Skeid 0-0 (0-0)