Torje Naustdal klar for Skeid

Ny midtbanemann inn

Annonse:

foto: FKH

Vi ønsker Torje Naustdal hjertelig velkommen til oss! Florøværingen melder å overgang fra måkebyen Haugesund til oksebyen Torshov. Torje er 22 år, trives best på sentral midtbane og er en rutinert kar med godt over 100 kamper i 2. divisjon, OBOS-liga og Eliteserie for Florø, Strømmen, FK Haugesund og et utlån i Grorud i fjor høst.

Ta del i moroa med sesongkort

- Torje er en god balanserende midtbanespiller. Med han inn er vi sikre på å løfte kvaliteten vår på trening og i kamp. Ikke minst er han en skikkelig vinnerskalle med gode referanser på dette nivået over tid forteller trener Gard Holme.

Fornøyd med retur østover

Torje selv er glad for å bli del av Skeid.

- Jeg ble kjent med Johan Gjønnes Nilsen i fjor da jeg var på lån i Grorud, og når muligheten kom i Skeid var jeg egentlig ganske klar for å bli del av laget. Jeg fulgte jo tett med på hva Skeid gjorde i fjor høst da jeg spilte for Grorud, og synes at det er noe spennende på gang i klubben som jeg vil være del av, forteller Torje selv.

Torje ankommer storbyen i morgen, og slutter seg til laget fra torsdag av. Avtalen er ut 2024, og vi takker FK Haugesund for godt samarbeid i forbindelse med overgangen. Etter det gode samarbeidet i fjor og i år går de nå inn i partnernettverket vårt som leverandørpartner.

Annonse: