Sesongkortsalget for 2023

Er herved åpnet!

Annonse:

Vi gleder oss til sesongen 2023 sparkes i gang, og først ut er Bendik Rises gamle flamme Hødd! Så da regner vi med at mammaen til Bendik lager boller til begge lag i hjemmepremieren 2023.

Men nok den relativt kjedelige klubben på Søre Sunnmøre - vi har litt sånn der praktisk info for den som orker å lese. Det følger nedover her.

Orker du ikke å lese - rett til kjøp her

Vi er i stadig utvikling i Skeid, og en av nyvinningene er at vi neste år har helt ny tribune med tak på hovedtribunen*!

* Med forbehold om at alt går som det skal med Plan og Bygning...

En del nytt

Med ny tribune blir det for første gang i nyere tid i Skeid (eller for første gang noensinne? Skribenten vet ikke) mulighet til å velge fast sitteplass, mens barn i yngres får eget ståfelt på tribunen. Skeidoksene får også eget ståfelt på motsatt side av dem.

Vi innfører også egen billett kalt Skeid Ung, som gjelder til og med 26 år. Her får man fast setevalg for kun 700 kroner.

Da vi har mulighet til fast setevalg er det innført salkart. Det ser du når du går videre til kjøp.

Priser sesongkort 2023

KategoriFeltFast setevalgPris
OrdinærB og CJA2400
Skeid ung t.o.m. 26 årB og CJA700
OBOS-rabatt for voksneANEI1800
SkeidokseneOksefeltetStåplass1800
SkeidkalveneKalvefeltetStåplass400

 

Godt tilbud fra Dagsavisen!

Dagsavisen er klink best på Oslofotballen, og vil du følge Skeid tett anbefaler vi et abonnent på Dagsavisen. God journalistikk krever ressurser, og skal Reidar, Pål, Håkon, Aslak og co ha råd til flest mulig reportasjer om Oslos desidert kuleste klubb trenger de abonnenenter.

For alle som kjøper sesongkort før vi runder året spanderer Dagsavisen halv pris på årsabonnementet, rett og slett innfører de et sesongkort på avisa for alle som elsker Skeid.

Dette tilbudet gjelder faktisk også dere som allerede abonnerer på avisen! 

Alt du trenger å gjøre er å kjøpe sesongkort i år, så sender vi ut en unik rabattkode rett over nyttår.

Typiske spørsmål vi ikke orker å besvare flere ganger, så forsøker å komme folk i forkjøpet her og svare dem ut:

Jeg vil gi julegave åssen gjør jeg det?

Kjøp billett og bruk din egen epostadresse. Print ut billetten, skriv noe hyggelig på et kort og putt i en konvolutt. Ikke skriv mottakerens epost, da får de den tilsendt automatisk. Skriv inn din egen.

Jeg vil ha fysisk sesongbevis. Når får jeg det?

Fristen for å bestille det er i januar. De hentes ut i billettboden på kamp, altså fra og med matchen mot Hødd.

Dette er altfor dyrt!!!

Vil du ha et konkurransedyktig lag å se på koster det penger. Vi gidder ikke å rykke ned til 3. div igjen bare for å ha billige priser. Sånn er det.

Når kommer nye tribunen?

Etter planen settes den opp tidlig i april. Taket vil i utgangspunktet settes opp først, så kommer tribunen. Men vi tar et forbehold om rekkefølge osv. da det er søknadspliktig prosjekt.

Hvorfor kan jeg ikke ha fast setevalg på Oksefeltet?

Fordi det er en ståtribune. Kom tidlig og plant beina dine der du vil stå. Gjør som Jonny - han kommer tidlig. Står gjerne og henger over gjerdene ti minutter før vi åpner han.

Når og hvor spilles kampen mot Molde?

Vi planlegger for å spille i Vallhall lørdag 11.03. Det bør gå bra.

 

... det burde dekke det meste. God sesong!

Annonse fra Obos-ligaen: