Stort bidrag til Vintertøyaksjonen

Vi takker Odd Fellow loge 2 Eidsvold

Annonse:

I forrige måned samlet Skeid inn midler til vintertøy for deltakere i Bli Med Skeid, og responsen var overveldende. Nærmere 65 000 kroner kom inn gjennom Spleis og ulike sponsorbidrag.

Jubelen hos prosjektleder Gam var derfor stor, nå ville hun komme rundt med tøy til de som trengte det. Overraskelsen og gleden var ikke mindre da vi fikk en telefon fra Odd Fellow, ved loge 2 Eidsvold. 

segl.jpg

Den lokale logen hadde nemlig valgt Vintertøyaksjonen som sitt veldedige formål i høst, og ville støtte Bli Med Skeid med hele 30 000 kroner!

- Det setter vi utrolig stor pris på, og i praksis betyr det at vi kan handle inn 30 varme jakker eller 100 hansker, alt etter hva behovet til barna er, forteller Gam til Skeid.no.

At vi får den type støtte gir energi og pågangsmot til å jobbe videre med med prosjektene til Bli Med Skeid.

- Vi synes at dette var et flott tiltak, som kommer de som trenger det direkte til gode. Derfor har vi valgt å støtte Bli Med Skeid med disse midlene, og håper at de kommer raskt fram til barna. Vi ønsker Bli Med Skeid lykke til, forteller Jens Gaalaas i logen til Skeid.no.

Midlene er allerede på vei inn, og Gam er godt i gang med å dele ut utstyr. Selve overrekkelsen av gavesjekken skjer i neste måned, da er Skeid invitert til å fortelle om vårt arbeid på logens julebord.

Vi takker hjertelig for støtten.

Mer om Odd Fellow på deres nettside

Om Odd Fellow

  • Odd Fellow Ordenen er en internasjonal sammenslutning av mennesker som har forpliktet seg til å følge visse regler og ordninger sitt medlemskap. Ordenen baserer sin lære og virksomhet på medmenneskelige verdier og søker å gi medlemmene gode etiske holdninger.

  • En god Odd Fellow skal kjennes på sine holdninger i dagliglivet og vise at Ordenens etikk er mer enn teori. Målet kommer til uttrykk i det påbud som Ordenen har gitt sine medlemmer helt fra starten i 1819: Besøke de syke, hjelpe de trengende, begrave de døde og oppdra de foreldreløse.

  • Mange av de oppgavene som Ordenen påla seg for 200 år siden, er nå overtatt av samfunnet. Men selv en moderne velferdsstat overkommer ikke alt.

  • Ordenen bidrar med en betydelig humanitær innsats. Det jobbes på mange fronter, både lokalt og sentralt.

  • Det gis derfor god anledning til å arbeide i det godes tjeneste, dvs å omsette Ordenens etikk i praktisk handling.

Annonse fra Obos-ligaen: