Skeidjenter på samling

NFF Oslo Jenter var helgen 9-10. oktober på Hamar med tre kretslagsårganger, og Skeid har vært representert med syv spillere på samlingen. Fem av jentene ble også tatt ut til "toppgruppa" til NFF! Les mer her!

Annonse:

(Forsidefoto: Skeid-jentene, her utenfor Ullevaal Stadion, er fra v.: Maria Schjølberg, Linnea Foss, Lilly Karlsen, Lea Valan, Nora Grebstad og Bianca Malaihollo. Maiken Johannesen var ikke tilstede da bildet ble tatt)

NFF Oslo skriver dette om samlingen på sin Facebookside:

"J2006, J2007 og J2008 spilte gjennom helgen kretslagskamper mot andre fotballkretser i vårt langstrakte land. Gruppespillkamper på fredag og lørdag – søndag var det sluttspillkamper som stod på spilleprogrammet. De utvalgte presterte gjennom helgen på solid vis – samtlige årganger kvalifiserte seg for finaler i A-sluttspillet.   

Bilde 3.jpeg
J2006-laget: Maria Schjølberg nr. 2 fra h. bak, Linnea Foss nr. 3 fra h. bak, Lilly Karlsen nr. 2 fra v. foran og Lea Valan i midten bak.

NFF Oslo Jenter 2008 vant sin finale på en overbevisende måte med 6-0 mot NFF Akershus. NFF Oslo Jenter 2007 måtte denne gangen gi tapt i finalen mot NFF Trøndelag. Trønderjentene vant en nokså tett og jevnspilt finale med 2-1. NFF Oslo Jenter 2006 møtte i sin finale NFF Hordaland – og i denne kampen viste vestlands-jentene seg som det for dagen beste laget og vant fortjent 2-0.  

Bilde 2.jpeg
J2007-laget: Nora Grebstad og Bianca Malaihollo er her nr. 3 og 5 fra venstre på 1. rad og Maiken Johannesen nr. 3 fra høyre bakerst.

I sum en på alle vis finfin helg med kretslagsfotball på Hamar. At NFF Oslo har lag i alle A-finalene er vi som fotballkrets fornøyde med – vitner om godt utviklingsarbeid i klubbene i vår fotballkrets. Underveis i turneringen er i tillegg og ikke minst samtlige involverte spillere flotte representanter for NFF Oslo og sine respektive klubber. Dette både på- og utenfor fotballbanen.", skriver NFF Oslo.  

NFF Toppgruppe

Denne turneringen var også uttak til NFF Toppgruppe Jenter for sesongen 2021/2022.  

En stolt sportssjef og trener Johnny Ademaj konstaterer at jentefotballen virkelig er i anmarsj i Skeid, og forklarer:

– En toppgruppe er en sammensatt treningsgruppe med de beste/fremste jentene, i hovedsak jenter 2006, men flere 2007- og noen få 2008-jenter, som har ukentlige treninger i regi av NFF (Norges Fotballforbund) fra oktober til mars.

– De av jentene våre som er tatt ut til denne gruppa er Ingvill Hernes (keeper), Lea Valan, Maria Schjølberg, Nora Grebstad og Bianca Malaihollo (keeper).  

PS. En av de uttatte 2008-jentene, Vera Benedictow, var også Skeid-jente, men meldte overgang til Stabæk midt under koronaen.  

Skeid gratulerer jentene med flott innsats under samlingen på Hamar, og med uttaket til toppgruppa!  

SA-SA-SA!

 

 
 

 

Annonse: