Skeid - Florø

Lørdag 29.08 kl. 13:00 i Vallhall

Annonse:

Billetter til Skeid - Florø er nå tilgjengelig for åpent salg etter at våre partnere og medlemmer har fått tilbud om billett. Billetter kan kjøpes her.

Vi minner om at det ikke er tillatt med bortesupportere under årets regelverk, og at personer med effekter tilknyttet bortelag ikke vil slippes inn på stadion.

Spilles i Vallhall

Inngang vil være fra parkeringsplassen, på den siden som vender mot Intility Stadion.

At vi spiller på en annen bane skyldes den pågående situasjonen med manglende arbeid på OBOS Idrettspark Nordre Åsen. Vi er nå på den tyvende dagen etter at banedekket ble tatt av, og det er fortsatt kun jobbet i 3-4 dager her. Vi kommer til å gå over tiden på den opprinnelige perioden som var oppstart 03.08 og 5 uker fram.

Treneren før kampen

Gard og hans stab ser fram til morgendagens oppgjør.

- Vi har hatt det fint her i Vallhall, og har blitt tatt godt imot av staben her oppe. Det er gode treningsforhold, og vi har jobbet bra inn mot morgendagens kamp, forteller Gard.

Gard trekker også fram materialforvalterne som har løst flyttingen til Vallhall på en god måte.

- Når vi først måtte bort en periode har dette blitt løst på en veldig god måte, ikke minst av materialforvalterne våre. I neste uke trener vi på gresset på Nordre Åsen, og gjør oss klar til bortekamp på Melløs på gress. Da er det godt at vi har et fantastisk apparat rundt oss, som tilrettelegger dette på en utrolig god måte for spillerne våre, fortsetter Gard.

Vel møtt til ny hjemmekamp!

 

Annonse: