Seier over Bærum

Det ble en overbevisende seier over Bærum i årets første treningskamp. Her er referatet med intervjuer og høydepunkter!

(Abdel-Basit Agouda, Simen Hestnes og Gabriel Andersen sto for målene. Foto: Skeid-TV)

Myndighetene har endelig åpnet for «kontakt»-fotball for 2.divisjon. Det er ikke bare fotballspillere som fryder seg over at hverdagen er i ferd med å komme tilbake. Værgudene gir sitt bidrag med sol fra skyfri himmel, temperaturen i skyggen er godt over 20 grader. På Nordre Åsen vinner Torshov-gutta 3-0, innsatsen og mange fine prestasjoner lover godt for årets sesong.

Straffebom

Etter bare noen få minutters spill blir David Hickson revet ned i feltet. Dommeren peker på krittmerket. Johnny Buduson er lagets faste straffe-eksekutør, han bommer svært sjelden, men denne gangen smeller ballen i metallet.

Bare noen minutter senere bør vertene ta ledelsen. Abel Stensrud får muligheten, men en forsvarer klarerer i siste øyeblikk.

Skeid-gutta fortsetter å produsere sjanser, den største står en Bærum-spiller for, det blir nesten selvmål. Ballen suser mot vinkelen i Bærums mål, men et tigersprang av gjestenes burvokter avverger skåring.

Abel Stensrud får en kjempesjanse. Det er spilt 37 minutter når han når et innlegg, men fra fem meters hold klarer han ikke å styre kula innenfor ramma.

Målløst til pause

Bærum har ikke klart å lage problemer for Torshov-gutta, men når dommeren begynner å titte på klokka, får Bærum en kjempesjanse. Fra fem meters hold makter den gule/sorte spilleren imidlertid ikke å presse ballen under tverrliggeren. Det kunne derfor stått 0-1 ved pause.

Gard Holme setter inn en helt ny XI for den andre omgangen. Det går bare et par minutter før ballen ligger i bærumsnota. Det er Harstadværingen Gabriel Andersen som fra noe skrå vinkel setter ballen sikkert i kassa. Han er et nytt fjes på Nordre Åsen, men mange har sett han tidligere i både Harstad og TUIL drakt.

Gutta som har kommet for å spille den andre omgangen vil vise Gard Holme at de ikke er noen andresortering. Vertene har full kontroll, men det varer til det nesten er spilt halvtimen før det blir tellende resultat. Abdul-Basit Agouda får pirka inn ballen fra spiss vinkel.

Han får hjelp av Gabriel Andersen, de to nysigneringene kan dele æren for målet. Basit er imidlertid ikke ukjent på Nordre Åsen, han har sparket sine barne- og ungdomsstøvler her.

Simen Hestnes vil vise at det ikke bare er nykommerne som vet hvor målet står. Han vet at vinkelen alltid er ledig, men det kan også være ledig nede ved stolperota. Det er fem minutter igjen av kampen når kula finner veien til nota.

En god økt av gutta, og vi gleder oss til fortsettelsen.

Skeid - Bærum 3-0 (0-0)