SA-SA-SA og BRA-BRA-BRA i 2021

Styret oppsummerer året

Annonse:

2021 ble nok et år med pandemi og banetrøbbel. Men vi har stått i det i år også. Men mest av alt har vi fått til mye sammen. Det sånn vi gjør det i Skeid, vi gjør det beste ut av det. Det skal vi forhåpentligvis nyte godt av i 2022.

Vi har etter lang og hard jobbing og politisk tautrekking endelig fått en løsning på banemarerittet. Går alt etter planen vil vi ha to flunkende nye baner på Nordre Åsen neste år.

Vi skapt tusenvis av timer med fotballaktivitet og trivselsundersøkelsene våre viser at barn og unge trives som aldri før og vi har nesten ikke frafall.

Vi har fått flere ressurser til «Bli Med Skeid» og skal bli enda bedre på sosialt og forebyggende arbeid i vårt område så enda flere kan få være med i Skeid.

Vi har arvet en stor sum fra Leif Aage Hagen som alle i klubben er enige om at skal forvaltes fornuftig og langsiktig, som et Skeids «oljefond», til glede for fremtidige generasjoner.

Vi har bygget Norges mest populære pantebod som gjør det enkelt å bidra til klubben.

Vi har ryddet og bygget på Nordre Åsen så det begynner å bli riktig så trivelig der.

Vi har skapt en haug med opplevelser gjennom året som vi skal lage enda mer ut av neste år når vi er i OBOS ligaen og får besøk av Fredrikstad, Mjøndalen, Stabæk og Brann! 

Vi. Det er spillere i alle aldre, trenere, lagledere, materialforvaltere, dugnadsansvarlige, sosialansvarlige, ballhentere, dommere, sportsjefer, yngres utvalg, administrasjonen, banemannskap, sponsorer, kampverter, samarbeidspartnere, valgkomiteen, kontrollkomiteen, bandygutta, dugnadsgjengen, dugnadskomiteen, anleggskomiteen, Skeid Profil, Skeid Aktiv, Skeid Media, Skeidokser, Skeidvenner, Skeidforeldre, flaskepantere og loddkjøpere.

Alle som gjør Skeid til Skeid. Tusen takk til dere alle.

Med ønske om en god jul & et godt nytt år!

Styret

Skeid

Marianne, AC, Tarald, Roar, Joa, Steinar & Jørgen

Annonse fra Obos-ligaen: