Obos Fotballskoler

Påmeldingen er åpen!

Annonse:

I sommer arrangerer vi Obos Fotballskole i fire uker! Fotballskolene går mandag – fredag kl. 09:00 – 15:00. Alle må ha med fotballsko, leggskinn, drikkeflaske og klær etter vær.

For hvem
Fotballskolene er åpne for barn i 7. til 2. klasse (født 2008 – 2013).

Når
Uke 25: 21. – 25. juni
Uke 26: 28. juni – 2. juli
Uke 31: 2. – 6. august
Uke 32: 9. – 13. august

Merk påmeldingsfristen
Vi har tidlig påmeldingsfrist, til og med 15. juni, for fotballskolene i juni. Om du ikke har meldt deg på innen dette er det fare for at det ikke blir ledig plass. Vi er nødt til å ha tidlig kontroll på gruppenes størrelse for å lage et godt opplegg med de restriksjoner som er.

Til påmeldingen

Justeringer på grunn av smitten
Per nå er det usikkert hvilke restriksjoner som vil være gjeldende når det blir tid til fotballskole, men vi har god erfaring med å arrangere både fotballskoler og annen Skeidaktivitet under ulike smittevernsrestriksjoner.
Her vil vi komme med mer informasjon i forkant av hver enkelt uke etter hvert som reglene endrer seg.

Pris
Ordinær pris per uke er kr 2.150,-. Men husk, er du medlem av Obos får du hele 25 % i rabatt. Er du ikke allerede Obos-medlem, kan du enkelt melde deg inn.

Innmelding OBOS

Medlemsnummeret oppgir du under påmeldingen. For de som melder seg på og betaler uten å ha lagt inn medlemsnummeret vil ekstra faktura ettersendes.
Om du melder deg på alle fire ukene samlet får du ytterligere kr 500,- i rabatt.

skeid-logo-blimed

Bli med Skeid
Takket være våre gode samarbeidspartnere Avantor og BundeGruppen i «Bli Med Skeid», har vi noen gratis plasser til alle fire fotballskoleukene. Disse plassene kan du søke om å få tildelt på e-post til [email protected]. Skriv en kort forklaring, denne behandles konfidensielt av administrasjonen.

Spørsmål?

Annonse: