Nye tribuner neste år

En liten stadion vokser fram

Annonse:

Neste år vil vi oppgradere tribunefasilitetene på Nordre Åsen. Dagens hovedtribune og bortefelt ble kjøpt brukt i 2017, og har gjort god nytte de siste seks sesongene. Nå er tiden moden til å anskaffe nye, og vi ønsker å presentere planene på et tidlig tidspunkt og tar gjerne imot innspill fra vårt kjære publikum.

Nåværende tribuner vil vi selge for en ålreit pris. Må hentes av aktuell kjøper. Litt over 1000 sitteplasser. Ta kontakt på [email protected] for mer info.

Hovedtribune

Leverandørene som er valgt er Norgestribunen for tribunemodulene mens Castor Mekaniske vil bygge taket. Sistnevnte har bygget taket på Kro Tribunen, og taket vil ha en ganske lik utforming som denne. Ratio Arkitekter har tegnet taket.

Nedenfor en skisse på hvordan selve tribunen kan se ut. Vi ser for oss ståfelt i begge ender, og vil muligens gå for 4 seksjoner med sitteplasser framfor tre. På enden ved inngangen vil det bli et eget HC-felt for rullestolbrukere.

Tribuneløsning nett.png
Utkast hovedtribune

Vi vil heve tribunen høyere enn dagens løsning hvor rad 1 er i flukt med bakkenivå, slik at første rad har langt bedre sikt enn i dag. I forkant vil det være en gangrampe. Det vil være 7 rader slik som i dag. Fordeling mellom ståplasser og sitteplasser er ikke helt klar, og antall seter har vi ikke landet helt på. Det er uansett mulig å utvide tribunen i bredden om vi måtte ønske det.

skisse.jpg
Utsnitt

På taket og bakveggen vil vi tilby reklameplassering for bedrifter slik vi har gjort på Kro Tribunen. Vi vil også tilby navnet på tribunen og hovedprofilering på den til interesserte bedrifter. Profileringspakkene vil vi komme tilbake til når vi har besluttet nøyaktig utforming.

Oppgraderingen gjør også at vi fra neste år av vil selge nummererte plasser, hvor sesongkortinnehavere får mulighet til å velge sitt sete først. Om interessen er der kan det også være at vi tilbyr navn på setet til sesongkortinnehavere.

Nytt bortefelt

Våre gjestende tilskuere fra andre lag vil også få bedre fasiliteter enn i dag. Denne tribunen vil bli delt i en ståseksjon og en sitteseksjon slik at forholdene for gjestende supportere blir gode.

Skeid-Kort-01.JPG
Skeid-Kort-02.JPG

 

Annonse: