Nye spillere inn

Velkommen Fredrik Vinje og Nickolay Årsbog

Annonse:

Det har vært en hektisk overgangsuke i Skeid, hvor vår egen Jakob har tatt steget til Eliteserien. Samtidig har to nye spillere kommet inn dørene på Nordre Åsen.

Kvik-gutt

Fredrik er et kjent navn for de som har fulgt OBOS-ligaen tett de siste årene. Fredrik har spilt for Stjørdalsklubben Blink de siste fire sesongene, derav tre år i OBOS-ligaen. Han står med 90 kamper for dem. Tidligere har han akslet trøya til Rosenborg, Nardo og Ranheim - men det hele startet i den tidligere trønderske storheten Kvik.

- Jeg vil beskrive meg selv som en teknisk god spiller, med en god pasningsfot. Jeg trives best i den såkalte "sekserrollen", som en holdende midtbanespiller, forteller Fredrik selv.

Fredrik har gjort sakene sin godt på to gjesteopphold her i vinter, og trener Gard Holme er sikker på at Fredrik blir en god tilkomst i Skeid.

- Vi har hatt behov for et alternativ sentralt på midtbanen, og det får vi i Fredik. Han er gira på å gjøre oss til et enda bedre lag i OBOS-ligaen, og det er en god spiller å få inn i laget. Vi har fått et godt inntrykk av han på de to besøkene i vinter, så da er vi glad for at vi landet en avtale.

Fredrik slutter seg til laget i dag på en avtale ut 2024.

Nickolay Årsbog 

I tillegg er 18-år gamle Nickolay Årsbog klar for Skeid. Nickolay er kantspiller. Han har spilt i Stabæk, før han de siste to sesongene har hatt tilhold i Asker.

DSC_0085-2.jpg
Nickolay på dagens økt

Nickolay har hatt et gjesteopphold her, og spilte treningskamp mot Ull/Kisa forrige fredag. 

- Nickolay er ving, glad i å utfordre 1 mot 1 og skape ubalanse. Han er en spennende spiller som vi er glad for har valgt oss, sier Gard videre.

Annonse: