Nest-Sotra vant 2-1

Skeid taper for Nest-Sotra på Ågotnes stadion i en jevn kamp som kunne bikket begge veier. Moa Mahnin scoret Skeids mål på en fin kontring.

Annonse:
Etter å ha følt hverandre litt på klingen får Nest-Sotra en god dobbeltsjanse etter 9 minutter. Disse resulterer deretter i en corner, og det blir farlig igjen, men ingen scoring. Tretten minutter og Skeid får sin første corner ved Tom Skogsrud, men den blir resultatløs.

Så, minuttet etter får en spiller god tid, stå helt alene og legger inn. Skeid-forsvareren taper duellen, og headingen til Bjarte Haugsdal går opp i krysset via hånda til Emil Fiskvik. Omgangen er halvspilt når en flott kontring ved Peter Michael resulterer i et skudd som blokkeres, men Moa Mahnin snapper opp ballen og setter den i nettaket! 1-1!

Adam var ikke lenge i Paradis.....En corner fra Nest-Sotra noen minutter etterpå heades videre inn i feltet, og og Jo Sondre Aas header ballen i mål. Like etter, frispark til Skeid, men dette går i muren og til corner. Like etter, et nytt innlegg fra hjemmelaget, men ballen snappes av Fiskvik.

K P
2 Stjørdals-Blink 3 7
3 Skeid 3 7
4 Grorud 3 6
5 Eidsvold TF 3 6

Andre omgang byr ikke på den store underholdningen for de fremmøtte, selv om spenningen i kampen fortsatt er der. Etter en drøy times spill blir det en stor mulighet for Peter Michael, men en god redning fra keeper gjør at det ender i en corner.

Kvarteret igjen og en ny, stor sjanse til Skeid ved Michael, men skuddet fra to meter på innlegget fra Johnny Buduson går utenfor! Det vil seg altså ikke for Skeid hittil denne sesongen! Nest-Sotra får frispark på 40 meter etter 82 minutter, og Fiskvik må i full strekk for å redde. I kampens siste minutter klarer ingen av lagene å skape farligheter, og det ender 2-1 til Nest-Sotra.

Neste kamp er "hjemme" mot Strømmen på Intility mandag 30.9 kl.19.00 (Merk tidspunkt!)