Målløs treningskamp mot Sandefjord

Sandefjord kommer ned fra eliteserien, Skeid opp fra 2.divisjon. Derfor skulle man tro at Hvalfangerne lett skulle kunne harpunere Torshov-gutta. Selv om kampen endte 0-0, var det imidlertid Skeid som var nærmest seieren, blant annet hadde Mesut Can tre skudd i metallet.

Sandefjord tar tak i spillet. De hvitkledde vestfoldingene kombinerer fantasifullt, men fantasien slutter når de nærmer seg Skeids sekstenmeter. Torshov-gutta på sin side får noen sjanser på overgang, Mesut Can blir spilt fri, men blir avblåst for offside. Tom Nordlie gir klar melding om den avgjørelsen. Det er spilt 37 minutter når de røde/blå får frispark like utenfor sekstenmeteren. Mesut Can fyrer av en knallperle som treffer undersiden av tverrliggeren.

Se høydepunkter og intervju nederst!

Ballen slår ned på streken, var den inne? Dommeren blåser for pause. Sandefjord har hatt ballen mye, men Skeids forsvar har ikke hatt store problemer med å hindre Hvalfangerne å komme til sjanser. Begge lag gjør flere bytter etter hvilen.

Den andre omgangen får en helt annen karakter enn den første. Nå er det Skeid som fører kampen, og sjansene kommer. Mesut Can blir spilt fri innenfor femmeteren, men for åpent mål sender han kula i stolpen! Den samme Mesut gjør hattrick med stolpeskudd når han nikker et overlegg i tverrliggeren.

Det noteres også en kjempesjanse for Mustafa Ahmad, men istedet for å skyte på direkten velger han å ta en dragning. Dermed rekker en hvalfanger å blokkere skuddet.  Selv om kampen ender 0-0, viser gutta at laget har kvaliteter til å kunne hevde seg i OBOS-ligaen.

Neste treningskamp er mot Raufoss i Raufosshallen fredag 15. februar kl. 15:00.