Målfest og seier over Alta

Innbytter Thor Lange setter den avgjørende scoringen, og sikrer 3-2-seieren over Alta. Debutant Jesper Fiksdal og Fredrik Flo scorer de to første i 5-måls-thrilleren.

Det er fellesferietid og endelig godt og varmt sommervær, og perfekte forhold for fotball. Litt synd at kun 204 tilskuere har funnet veien til Nordre Åsen denne kvelden, for hvilken kamp vi får!

Laget er forsterket med Jesper Fiksdal fra Viking, og danner et nytt spisspar sammen med Bamba Kalabatama i dagens kamp.

K P
1 Skeid 19 42
2 Tromsdalen 19 42
3 Kjelsås 20 37
4 Eidsvold TF 20 37

Det er derimot Alta som åpner sterkest, og kommer til skudd allerede før ett minutt er spilt, men Markus Andersen er med på notene og snapper ballen.

Mye skal skje på høyrekanten vår i denne kampen, og en spillesugen Sully Bojang skaper sjanse etter sjanse for medspillerne sine, med gode innlegg.

Det første kommer etter kun 3 minutter, men kaptein Per-Magnus Steiring får ikke presset headingen under tverrliggeren; den treffer metallet og spretter ut på banen igjen!

Debutanten sender oss i føringen

Vi skaper to gode sjanser til før vår nye mann på topp, Jesper Fiksdal, presenterer seg. Innlegget fra Bojang er presist, og han kan nærmest spasere ballen i nettet, 1-0!

Så skjer det lite av interesse før Alta kommer til innlegg fra venstre, og der rager Tobias Hestad høyest og stanger inn utligningen.

Men Skeidgutta fortsetter å kjøre på og er nærmest scoring nr. 2 når lagene går til pause.

Jesper Fiksdal scorer sitt første mål i debuten for A-laget!

Alta er på en halvfarlig visitt i vårt felt rett etter at lagene er i gang igjen, men etter seks minutter scorer vi igjen! Bendik Rise slår et av sine presise innlegg inn i feltet, og nå er det Fredrik Flos tur til å rage høyest, og vi leder for andre gang. Men minuttet etter er vi like langt, da Regineussen smeller til fra 14 meter, kontant opp i nettaket, utagbart for Andersen.

Omgangen er halvspilt når Alta er nære på å ta ledelsen, men etter litt frem og tilbake redder Steiring på streken og vi slipper med skrekken!

Innbytter Lange avgjør

Vi gjør som vanlig noen bytter på slutten, og en av dem er Thor Lange, som kommer inn for Luca Høyland. Han takker for tilliten noen minutter senere, får pirket ballen i mål etter litt kaos i Altafeltet og vi tar ledelsen for tredje gang! Dette er Langes andre mål for A-laget, det første kom borte mot Strindheim i 3-0-kampen i april.

Målscorer Fredrik Flo blir skadet rett før kampslutt og bæres i garderoben av Marcus Andersen.

Men det holder helt inn denne gangen, og trener Vilde er strålende fornøyd med resultatet, se intervju nedenfor.

På overtid blir det stopp i spillet, og det viser seg at midtstopper og målscorer Flo har fått en smell. Vi håper det ikke er alvorlig, og ønsker han god bedring!

Kampen blåses av, og vi vinner fortjent etter spill og sjanser, men det ble neglebitende spennende på slutten!

Neste kamp er borte mot Eidsvold Turn lørdag 27. juli kl. 15.00. Kampen går på Myhrer stadion på Eidsvold.

• Tilskuere: 204

• Mål: 1-0 Fiksdal (16'), 1-1 Hestad (29'), 2-1 Flo (52'), 2-2 Regineussen (53), 3-2 Lange (80').

• Skeids lag: Marcus Andersen, Keivan Ghaedamini, Fredrik Flo, Per-Magnus Steiring (K), Luca Høyland, Jesper Fiksdal, Torje Naustdal, Kabamba Kalabatama, Bendik Rise, Ulrich Ness, Sully Bojang.

• Innbyttere: Thor Lange for Luca Høyland (69'), Ousmane Diallo for Sully Bojang (78'), Noah Fjellestad for Fredrik Flo (90').