Velkommen til Skeid Jesper

Angriperen kommer fra Viking

Annonse:

Vi ønsker Jesper Fiksdal hjertelig velkommen til oss. Tjueåringen fra Sandnes med opprinnelse i Hana har de siste sju sesongene vært del av Vikings akademi hvor han har vært en særs sentral brikke på Viking 2s fremgang de siste årene. For siddisenes rekrutter står Jesper med hele 41 mål på 66 kamper, hvorav åtte er scoret i årets sesong i 2. divisjon. At det er en spiller med teft for mål som kommer inn portene på Nordre Åsen hersker det liten tvil om.

44469f72-d68c-4a64-8a53-134bc4ac8933.jpg

- Vi har lenge vært på utkikk etter en angriper som komplimenterer den troppen vi har, og da en litt annerledes spisstype enn de som er her fra før. I Jesper får vi en spiller som er glad i å starte bak motstander, han har gode bevegelser og teft for mål. Vi har fått gode referanser på han, og vet at han er en hardtarbeidende, seriøs og treningsvillig type som vil utvikle seg videre. Så vi ser fram til å jobbe med han i Skeid, sier trener Vilde Rislaa om nyervervelsen.

I gang med trening

Jesper selv er godt fornøyd med å være på plass i Oslo, og ser fram til å starte et nytt kapittel i livet i byen. I dag startet laget opp første trening etter ferien, og Jesper var på plass sammen med resten av gutta. 

f463eb21-a8e7-4b73-bb3c-fccd13d5747c.jpg
Jesper blir nå Ekte Oslo

- Jeg vil takke Viking for mange fine år og god utvikling der. Det har vært en god klubb å vokse opp i. Nå ser jeg fram til å spille for Skeid, en klubb jeg har hørt mye bra om som har god historikk på å utvikle spillere. Laget har fått en god startet på sesongen, så da får vi håpe på en like god høst, sier Jesper selv.

Takker Viking

Vi ønsker også å takke Viking for god dialog i forbindelse med Jespers overgang til Skeid.

- Vi takker Viking for smidig prosess i forbindelse med overgangen, og setter pris på en ryddig og effektiv overgang. Forhåpentligvis blir alle tre parter med spiller og klubber godt fornøyd med veien videre, sier daglig leder Daniel Holmeide Strand.

Avtalen med Fiksdal er ut sesongen 2026. 

Annonse: