Liten framdrift på Nordre Åsen

Banen fortsatt stengt - det jobbes ikke

Annonse:

Vi er nå inne i den fjerde dagen med stengt bane. Hittil har baneleverandøren fjernet sand og gummi på et par skjøter, og skal skjære ut 10-15 cm av disse og erstatte med kunstgress fra sikkerhetssonen. 

Skeid har spurt det innleide arbeidslaget om hva de skal gjøre, og de mener selv at de mangler 1000 kvm kunstgress og vinterlim. Dermed er det lite de får gjort nå. Bymiljøetaten på sin side forsikrer om baneleverandøren har alt de trenger.

I en epost til Skeid svarer Bymiljøetaten at "de har også riktig lim og de har nok gress tilgjengelig. Arbeidet fortsetter dermed som planlagt. Det er riktig at de avsluttet rundt kl. tre i dag, men de fortsetter i morgen som planlagt."

At det da ikke utføres meningsfullt arbeid på Nordre Åsen i dag gir ingen mening for oss.

Skeid har meddelt følgende til Bymiljøetaten:

"Når dere først har tvangsstengt banen og kastet Skeid ut forventer vi at det faktisk jobbes, og at tiden utnyttes fullt ut. Nå har banen vært stengt i 3 fulle dager, og er inne i den 4. Hittil er ikke noe meningsfullt arbeid gjort på banen.

Alt tyder igjen på at dette arbeidet ikke lar seg fullføre, og troverdigheten til I14 Holding på å anslå tidsestimater har vist seg å ikke holde."

Vi skjønner at frustrasjonen blant våre medlemmer er stor, og vi vil holde dere løpende oppdatert om framdriften på banen.

Annonse: