Kunstgresset skal skiftes!

Jubel på Nordre Åsen

Annonse:

Vi har fått den utrolig gledelige nyheten som at kunstgresset på Nordre Åsen 1 skal skiftes ut neste år. Det er Rødt Oslo som nå har fått gjennomslag i budsjettforhandlingene, og har fått bevilget 7,5 millioner kroner til skifte av kunstgress på den mye omtalte hovedbanen vår.

- Vi er utrolig takknemlig over at Rødt Oslo og Rødt Sagene har engasjert seg for oss. De har møtt oss med stor forståelse, tatt seg tid til å sette seg inn i saken, og har rett og slett berget oss ut av en fortvilende situasjon, forteller daglig leder Daniel H. Strand.

Endelig blir det orden

Nå blir det omsider slutt på stadig lappearbeid med stenginger som fører til store følgefeil i klubben, og vi får brukt kreftene på utvikling av Skeid framfor lapping av banen.

- For A-laget som skal spille i OBOS-ligaen betyr dette at vi får dispensasjon på å spille på Nordre Åsen fram til gresset er skiftet, så nå gjelder det å finne et tidsvindu på året hvor vi kan skifte med minst komplikasjoner for klubben, fortsetter Daniel.

Det betyr at Nordre Åsen er stedet Skeid spiller kampene sine, både for store og små spillere.

Vi takker Rødt for at de stilte opp for oss, og gleder oss til å se nåværende kunstgressmatte bli rullet av og fraktet bort.

Annonse fra Obos-ligaen: