Kjipt overtidstap

Det så lenge ut til å bli målløst mellom Skeid og Sandnes Ulf, men gjestene fra Sandnes tok til slutt alle poengene da de prikket en corner i mål i 91. minutt.

Annonse:

Foto: Anders Vindegg.

Seieren mot Stjørdals-Blink på mandag var fortjent og etterlengtet, men i Obos-ligaen er det ikke lang tid til å suge på karamellen. Bare tre dager etter var Sandnes Ulf på besøk på Nordre Åsen.

Johnny Buduson scoret sitt 100. mål for Skeids A-lag på mandag, og allerede i kampens andre minutt er han ikke så langt unna å sette nummer 101. Han spiller seg helt ned mot dødlinja, men mange lyseblå er på plass og forstyrrer, og ballen ender i hendene til keeper.

Skeidoksene og elever fra Sinsen skole lagde liv, og vant tribunekampen suverent.
Skeidoksene og elever fra Sinsen skole lagde liv, og vant tribunekampen suverent.

Gjestene spiller seg også til en tidlig sjanse, som er hakket større. Ulf-kapteinen kommer alene med keeper, men Anders Gundersen er påskrudd og får slått ballen unna.

Mye ball og initiativ

Sully Bojang og Bendik Rise vil også være med på moroa, og førstnevnte får til en avslutning fra vanskelig vinkel som keeper slår ut, etter en fin oppspillspasning av Fredrik Berglie. Returen skyter Rise like over mål fra rundt 10 meter!

Videre i omgangen dreier det seg mye om Skeid ute på banen. Vi har mye ball og initiativ, og skaper flere gode sjanser. Blant annet skyter Buduson like utenfor fra 16 meter, og et innlegg fra Bojang treffer hodet til Jakob Romsaas i god posisjon, men han får ikke styrt ballen i riktig retning.

Anders Gundersen voktet Skeid-buret, og bød på flere gode redninger.
Anders Gundersen voktet Skeid-buret, og bød på flere gode redninger.

Etter halvtimen spilt kommer Buduson på et godt kontringsløp, og spiller seg fri før han får lagt inn langs bakken ved femmetersstreken. Ny god mulighet, men keeper er nede og plukker før den når fram til en Skeid-fot.

Sjansestatistikken for de første 45 er i Skeids favør, men gjestene viser seg også fram innimellom. Gundersen redder nærmest på strek når en Ulf-spiller er nær ved å storme ballen i mål fra kloss hold. Fem minutter før pause setter de på turboen på en overgang, og får skutt fra hjørnet av 16-meteren. Ballen suser utenfor bakre stolpe, til lettelse for hjemmepublikummet.

Slitne bein

Etter pausen fortsetter måljakten, men tilsynelatende med litt mer slitne bein. Etter 52 minutter får Sandnes Ulf en stor sjanse når de etter fint spill får lagt inn til en blåkledd rett foran mål. På direkten ender imidlertid avslutningen rett på Gundersen.

Senere får vi et frispark som tas av Morten Renå Olsen, og treffer hodet til Berglie i boks. Headingen er dessverre ikke like godt plassert som 1-0-scoringen mot Stjørdals-Blink, og ender utenfor stengene til Ulf-keeperen.

Ny god redning fra Gundersen i kampens 85. minutt, på et skudd fra 16 meter. Deretter får gjestene et skudd i stolpen, men avblåses også for offside.

Med to minutter igjen av ordinær tid får vi en dobbeltsjanse, begge signert innbytter Gabriel Andersen! Dessverre står keeper i veien på den første, og en forsvarsspiller på den andre.

Gabriel Andersen skaper en farlig dobbeltsjanse, men får ikke satt ballen i mål.
Gabriel Andersen skaper en farlig dobbeltsjanse, men får ikke satt ballen i mål.

Tre minutter legges til, og det ser ut til å bli en målløs kamp, men så får Ulf en corner minuttet på overtid. Den vet de å utnytte, og fra feltet sendes den inn i mål bak Gundersen.

Et skuffende resultat for et Skeid-lag som slet med å utnytte mulighetene, men heldigvis er det kort tid til neste kamp! Allerede mandag går turen til Ekeberg for å møte KFUM klokken 18.

Kampfakta

Skeid - Sandnes Ulf 0-1 (0-0)
OBOS Idrettspark Nordre Åsen
26. mai 2022

Skeids lag: Anders Gundersen - Fredrik Berglie (K), Anders Johansen (Ulrich Ness fra 60'), Tomas Borgersen - Marcus Melchior (Florind Lokaj fra 76'), Morten Olsen, Sully Bojang (Stian Pettersen fra 37'), Bendik Rise - Johnny Buduson (Gabriel Andersen fra 60'), David Hickson (Erik Nordengen fra 76'), Jakob Romsaas.

Mål: 
0-1 Espen Berger (90' +1)

Annonse: