Johan til Skeid

Ny trener klar for A-lagsteamet

Annonse:

Vi ønsker Johan Gjønnes Nilsen velkommen som ny assistenttrener i Skeid. 28-åringen fra Kristiansand har sin bakgrunn fra NIH og har nylig fullført A-lisens som er trenerstigens nest høyeste nivå.

Johan startet som trener i ung alder, allerede når han var tjue år gammel ble han hovedtrener for Korsvolls jenter 19-lag. Ferden videre gikk fra Fløy 2 til Grorud, hvor han gjennom seks år gikk fra å trene G14 til å være del av trenerteamet i OBOS-ligaen i 2,5 år, hvor ett av dem var som hovedtrener.

I tillegg har han vært en del av landslagene, hvor han har jobbet med analyse og vært assistenttrener for G15 og G17. Johan deltok også i EM i Armenia.

Nye impulser

Johan trekker særlig fram analyse, spillerkartlegging og fotballfaget som sin styrker. Han trives godt med individuell spillerutvikling, og blir et godt tilskudd i teamet.

- Jeg gleder meg veldig til å komme i gang i Skeid. Jeg kjenner Gard Holme fra mange år tilbake, og det vil bli lærerikt å jobbe i team sammen med han og resten av gjengen i Skeid. Nå har jeg jo brukt de siste fem åra på å bli nest best i Oslo, så det er jo fint å få fortsette med det målet i Skeid. Jeg lot meg imponere av måten Skeid snudde sesongen på i fjor, og laget ble veldig godt på høsten. Kan man bygge videre på det som ble levert da sammen med flinke folk i klubben er det et prosjekt jeg har virkelig stor tro på og lyst til å være en del av, forteller Johan til Skeid.no.

For Gard Holmes del er det viktig å få inn nye impulser utenfra, og at vi kan lære av den kompetansen Johan besitter.

- Jeg er veldig glad for å få Johan med i teamet. Johan er en dyktig trener som har fått mye erfaring og kompetanse, særlig at han har jobbet i toppfotballen i flere sesonger gjør at han kommer med referanser og kunnskap som er nyttig for å ta oss videre. Johan er en skikkelig "fotballnerd" og er veldig god på individuell oppfølgning av enkeltspilleren, samtidig som han ser helheten i et lag. Erfaringen som hovedtrener i OBOS-ligaen har gjort Johan til en meget kompetent trener å få inn i teamet, forteller Gard. 

Vi gleder oss til fortsettelsen, og ønsker Johan velkommen om bord i Skeid.

Annonse: