Ismaheel og Tava senket Grorud

Første seier i oppkjøringen siden 3-0 over Kåffa

Forsidebilde av David Tavakoli: Anders Vindegg

Skeid-gutta har ikke fått en seier siden opprykkskollega KFUM ble slått 25. januar. Siden da har det blitt tre uavgjorte og tre tap, men mot motstandere som spilte i OBOS-ligaen i fjor, med unntak av Raufoss som også rykket opp.

Første omgang var relativt jevn med et par sjanser til begge lag, men forskjellen på lagene var prøvespilleren fra Nigeria, Taofeek Ismaheel, som satte inn 1-0 på pasning fra David Hickson midtveis i omgangen.

Taofeek Ismaheel satte inn 1-0

Etter hvilen byttet Tom Nordlie hele laget, og satte på den antatte førsteellveren, med en tidligere lyskeplaget Tavakoli i angrepstrioen.

Han takket for tilliten ved å sette spikeren i Grorud-kista fem minutter før slutt etter en sjansefattig omgang med slurvete spill fra begge lag.

Siste treningskamp før seriestart mot HamKam 31. mars er mot Strømmen på Strømmen stadion lørdag 23. mars kl. 13:00.

Bestill ditt sesongkort til Skeids kamper i OBOS-ligaen nå!