Hatem klar for femte sesong

Vil du arrangere kamper med oss?

Annonse:

Selv om det er lenge til seriestart brukes vinteren godt på å forberede oss til nye hjemmekamper. Hatem Ben Mansour ble ansvarlig for verter og sikkerhet i vår første OBOS-ligasesong i nyere tid i 2019, og har hatt rollen siden. I år blir det hans femte sesong, og på den tiden har kan knapt gått glipp av et eneste oppgjør.

Sesongkort finner du her

En annen som tar fatt på femte sesong er arrangementsansvarlig Stig Aaserud, som også ble med i 2019-sesongen. Stig og Hatem har sammen med mange andre medhjelpere vært to av de viktigste for å avvikle gode arrangementer for klubben, og den positive utviklingen med stadig bedre arrangementer skal de ha mye av æren for.

Stig er fast inventar
Stig er fast inventar

Kontinuitet er viktig

- Vi har fått et velfungerende arrangement nå, og fra den første hjemmekampen mot HamKam i 2019 med godt over 100 forbedringspunkter fra NFF har vi tatt store steg. Det at Hatem og Stig står for så god kontinuitet, er på stort sett alle kamper over flere år, gjør at vi utvikler oss, forteller daglig leder Daniel H. Strand.

Når ny sesong står på trappene har vi mange ønsker og planer, og mye av det handler om nok folk til å gjennomføre.

- Vi pusser nå opp kjøkken og storsal, som gjør at vi utvikle VIP-konseptet enda mer. Det har vært stor oppslutning der på kampdag med bra oppmøte, faktisk en liten revolusjon fra det som var tidligere. Der har Trond Bjerke, Ivar Eriksen, Ann-Cathrin Nyberg og etter hvert Lars Myhre gjort en flott innsats med å lage et koselig og jordnært opplegg som partnere setter pris på sier markedsansvarlig Espen Gustavsen.

20230105_152948.jpg
Espen godt fornøyd med oppmøte på VIP

Nye tribuner

At det blir nye tribuner vil selvfølgelig gi et voldsomt løft i stemning, men forhåpentligvis også bedre logistikken enda mer for publikum. Sammen med nye kiosken, plattingen, billettbod og andre synlige og usynlige grep gjort av Dugnadsgjengen (som også er helt avgjørende for å avvikle kampene) er det nå lite som minner om OBOS-kampene i 2019.

20210415_143044.jpg
De små detaljer er viktig, som billettboden

- Det er veldig viktig for oss å få være på vår egen hjemmebane, og det er i grunn bare flomlys som kan godkjennes av TV som stopper oss fra å være på Nordre Åsen året rundt. Det er særdeles viktig for oss å få på plass, og NFF har satt ned en gruppe som skal se på kravene. Det håper vi får et positivt utfall, som kanskje gjør oss i stand til å komme i mål raskere enn om dagens krav er absolutte, sier Daniel videre.

For det sliter på både ansatte og frivillige at vi stadig er på jakt etter alternative hjemmebaner.

Ønsker gjerne flere faste 

Og som alltid når det nærmer seg ny sesong, vi skulle gjerne hatt med enda flere faste frivillige i staben.

- Jeg vet at høyt på ønskelista til Hatem og Stig står en til fast person på vertskap, gjerne med ansvar for ene tribuneseksjonen, en fast billettansvarlig på hver kamp og vertskap for det nye Kalvefeltet, så om noen er nysgjerrig på å delta på kampene er det bare å ta kontakt sier Daniel.

Samtidig er vi også åpne på forslag til matopplevelser. De siste to årene har vi hatt besøk av Johnny Rockets som har grillet, men vi er åpne for andre matkonsepter som kommer innom.

- Har noen forslag til eller driver matvogner som kunne vært innom på utvalgte kamper er vi gjerne interessert i en prat. Det løfter arrangementene våre veldig når vi får besøk av profesjonelle aktører som serverer ekstra god mat, avslutter Daniel.

Vi gleder oss i alle fall til ny sesong!

Sesongkort finner du her

Annonse fra Obos-ligaen: