Fredrik klar for OBOS-ligaen

Mer Sa-Sa-Sa for Halsengutten

Annonse:

Fredrik Berglie har signert ny kontrakt med Skeid og er klar for OBOS-ligaen. Fredrik er lagets kaptein på tredje året, og går nå løs på sin fjerde sesong i klubben. Han kom til oss fra Halsen vinteren 2018, og har siden vært en viktig mann i Skeid.

Trener Gard Holme er godt fornød med at signaturen nå er i orden.

- Vi er selvfølgelig veldig fornøyd med å få med Fredrik. Han er en viktig spiller for oss på alle områder, og var en særdeles viktig bidragsyter i fjorårets opprykkssesong. Han blir blant de beste midtstopperne i OBOS-ligaen i år, og for oss en nøkkelspiller både på og utenfor banen, sier en fornøyd Gard.

Fredrik selv er glad for å ha fotballframtiden i orden.

- Jeg har stor tro på denne klubben, og at vi kommer til å gjøre det bra i OBOS-ligaen i år. Nå skal vi bygge videre på det arbeidet vi har gjort og fundamentet som ligger her, og ta nye steg. Jeg trives veldig godt i Skeid sammen med en veldig fin spillergruppe, og gleder meg stort til sesongen kommer i gang, forteller Fredrik. 

Fredrik studerer til mastergrad i Idrettsvitenskap på NIH, og i tillegg til dette skal han inn i en rolle i Skeids administrasjon.

- Fredrik ønsker å jobbe innen idretten i framtiden, og spurte oss om hvilke muligheter som var i Skeid nå. Med tanke på økt arbeidsmengde og større krav i OBOS-ligaen er det mange oppgaver som må tas unna, og da er det glimrende for oss å styrke staben med Fredrik, forteller daglig leder Daniel Holmeide Strand

For Skeid er dette en god måte for oss å bygge klubb på, der vi kan lage større stillinger kombinert med å trene lag, trene barna på Akademiet eller andre oppgaver vi har behov for å løse i klubben.

- Vi jobber nå med å etablere oss i OBOS-ligaen, og over tid krever det en større profesjonalisering av oss, og da er det glimrende at en av spillerne våre ønsker å jobbe administrativ i klubbe, avslutter Daniel.

Avtalen er ut sesongen 2022

Annonse fra Obos-ligaen: