Fredrik Flo til Skeid

Vår første Flo noensinne

Annonse:

Foto: Sandefjord Fotball

Vi ønsker Fredrik Flo hjertelig velkommen til Oslo og oss! Fredrik er 26 år, midtstopper og som navnet bærer preg av en høyreist kar vestafjells fra. 

For det må nesten bare avklares med en gang før vi rennes ned av spørsmål, Fredrik er medlem av Flo-dynastiet som har fostret fryktelig mange gode fotballspillere. Helt eksakt sønn av Håvard Flo. Det er han sikkert lei av å høre hver gang han presenteres for en ny klubb, men sånn er'e bare.

Rutinert midtback

Siden hans forrige arbeidsgiver Øygarden la inn årene har Fredrik spilt i Eliteserien for Sandefjord, hvor det ble 10 kamper og 1 scoring i cigarillobyens til slutt vellykkede jakt på ny kontrakt i toppen.

Før oppholdet i Sandefjord har Fredrik spilt for nevnte Øygarden samt Sotra på samme øy, og var i sin tid på utlån fra moderklubben Sogndal til Fana og Bryne. Fredrik er rett og slett en rutinert midtstopper med mange kamper både i Eliteserien, OBOS-ligaen og 2. divisjon.

- Jeg gleder meg til å komme i gang i januar, treffe nye lagkamerater og få en god sesongoppkjøring med Skeid. Jeg så en del kamper i høst, og laget imponerte veldig da. Det har jeg tro på at vi kan bygge videre på, forteller Fredrik selv.

På spørsmål om hans beste ferdigheter trekker han spesielt fram duell- og hodespillet.

- Jeg har også fått beskjed om å si at sesongkortsalget er åpnet, trykk pålenka og kjøp sesongkort nå, avslutter Fredrik selv.

Coach Holme er fornøyd

Fra sin velfortjente ferie- og pappapermisjon et sted med hyggeligere temperaturer enn Nordre Åsens minusgrader kan hovedtrener Gard Holme fortelle at han er godt fornøyd med å få Fredrik Flo på plass.

- Fredrik kommer til å passe godt inn hos oss, han har mye efaring fra nivået vårt og vet hvilke krav som stilles. En robust og solid midtback som tar for seg i dueller og er god på å forsvare egen boks. Det er heller ingen ulempe at han har et meget godt venstrebein og blir med det viktig i angrepsoppbygginga, forteller Gard.

Så da gjenstår det bare å ønske Fredrik lykke til, og vi sees til oppstart i januar! 

  

Annonse: