Fin sesong for G15

Les denne oppsummeringen fra G15, som har hatt en vellykket sesong!

Annonse:

(Foto: Fornøyde G15-gutter)

Sesongen 2022 er ferdigspilt for G15-1, og allerede fra vi startet oppkjøringen til sesongen for et år siden var hovedmålet å kvalifisere seg for G16 Interkrets i 2023. Vi visste det kom til å bli tøft da det er mange gode lag i Oslo som kjemper om Interkrets-plassene, og da er det ekstra deilig at vi lyktes og sto igjen som ett av fire lag som klarte denne kvaliken!

Pep-talk før kamp.
Pep-talk før kamp.

Hele spillergruppa og trenere har lagt ned en kjempejobb på veien, og stor takk også til foreldre og foresatte som har bidratt med stort engasjement fra tribunen og som sjåfører til bortekamper.

Samtidig ønsker vi selvsagt også å gratulere Røa, Heming og Asker med plass i G16 Interkrets 2023!

En god Skeid-årgang!
En god Skeid-årgang!

I tillegg til seriespill har G15-1 også deltatt i to Nasjonale Elitetiltak denne sesongen, begge med strålende resultater mot topp nasjonal motstand. På vårparten var vi i Bergen der seire mot Lillestrøm og Ranheim, uavgjort mot Mjøndalen og et knepent tap mot Molde (0-1) ble resultatet.

Artig med flytur!
Artig med flytur!

Nå i høst var det Elitetiltak på Lillestrøm der vi slo AIK fra Stockholm, spilte uavgjort mot Bodø/Glimt og Lillestrøm, og til slutt tapte 1-2 mot Stabæk i finalen.

Alt i alt en strålende gjennomført sesong av ei spillergruppe som viser at de holder høyt nivå og vi gleder oss til sesongen 2023.

 

Jan Rune Simonsen
Lagleder G15-1
Annonse: