Mjøndalen ble for sterke

Eliteserie-laget Mjøndalen hadde invitert til treningskamp i LSK-hallen, og vertene vant 3-1. Men i deler av kampen var det ikke lett å se at det var divisjonsforskjell mellom lagene.

Det er mjøndølene som tar tak i kampen fra avspark. Det virker som om Torshov-gutta har stor respekt for eliteserielaget. Allerede etter syv minutter må Idar Lysgård hente ballen ut av nota. Skeids forsvar sover og Alfred Scriven kan enkelt sette ballen i mål.

Mjøndalen fortsetter å dominere, og det smeller to ganger i metallet. Skeid kommer etterhvert bedre med i spillet, men så sitter ballen igjen i Skeid-nota. En klarering treffer MIFs William Sell og ballen daler inn i lengste hjørnet.

Tom Nordlie er ikke fornøyd og maner sine menn til bedre innsats. Fram til pause er det Skeid som har initiativet. Johnny Buduson får en perfekt løpeball, men en forsvarer redder på streken.

Like før dommeren skal blåse for pause viser Torshov-gutta at de også kan spille fotball. Mustafa Ahmed kommer fram på høyresiden, innlegget tar Johnny Buduson på direkten. Den knallharde pasningen finner Mesut Cans fot.
Dommeren blåser for pause, lystavla viser 2-1.

Mesut Can scoret igjen (Arkivfoto: Anders Vindegg)

Tom Nordlie gjør et par endringer for den andre omgangen. Emil Fiskvik overtar i buret og Sander Flåte kommer inn på midtbanen mens Johannes Nuñez tar Mustafa Ahmeds plass på vingen. Nå er det gjestene som fører kampen, det jobbes godt og mjøndølene sliter med å få til spillet. Men så går det som det ofte går, et hjørnespark blir styrt inn i Skeid-nota. Christian Gauseth krediteres målet.

Men Skeid burde ha redusert, kanskje utliknet. På slutten av kampen har laget et par kjempesjanser, Tom Nordlie fortviler når han ser at det tas en ekstra dragning i stedet for å skyte på nærmest blankt mål. Det er lov å skyte!

Vi ser tidvis ut som et juniorlag i første omgang

— Assistenttrener Steffen Andersen

Kampen ender med tap og Skeid.no får noen ord med lagets nye assistenttrener Steffen Andersen etter kampen. – Vi ser tidvis ut som et juniorlag i første omgang. Jeg synes vi får en litt bedre start på andre, men det er allikevel forskjell i kritiske faser av spillet. Det går litt på duellspill, omstilling, det å forstå hvor rommene er, sier han.

Det er ting som må rettes opp før HamKam kommer til OBOS Idrettspark Nordre Åsen siste dag i mars måned. Men det er også mye positivt å ta med seg videre.

Neste treningskamp er mot Grorud i LSK-hallen 16. mars kl. 12.00.

Bestill ditt sesongkort til Skeids kamper i OBOS-ligaen nå!