Årets nominasjoner i OBOS-ligaen

Hvem sikrer de gjeve prisene?

Annonse:

OBOS-ligaen 2022 nærmer seg slutten og det er på tide å gi velfortjent heder og ære til de som har utmerket seg litt ekstra. I tradisjonen tro skal både årets trener, spiller og unge spiller kåres.

Dette er de nominerte:

ÅRETS TRENER

  • Eirik Mæland (Kongsvinger)
    33-åringen har levert en kruttsterk sesong som hovedtrener i nyopprykkede Kongsvinger. På førsommeren meldte ulike medier at jobben hans hang i en tynn tråd, men Mæland, på oppsigelse, har virkelig slått tilbake med et Kongsvinger-lag i storform.
  • Eirik Horneland (Brann)
    Assistenttreneren som ble hovedtrener har ledet Brann gjennom en helt ellevill sesong i OBOS-ligaen som har resultert i en nesten uendelig lang rekke med imponerende prestasjoner, i tillegg til skåringsrekorder og fulle tribuner i Bergen.
  • Jørgen Isnes (KFUM)
    Det så lenge ut som Jørgen Isnes skulle befeste plassen som gir direkte opprykk. Og selv om Stabæk kom som et godstog bakfra i siste liten, så leverer KFUM fortsatt en kanonsesong med Isnes ved roret og kjemper nok en gang om Eliteserie-spill neste sesong.
Nominerte årets trener 3.png

 

ÅRETS SPILLER

  • Sivert Heltne Nilsen (Brann)
    Med fem mål og ni assist, har den rutinerte 31-åringen virkelig levert varene som kaptein for Brann i OBOS-ligaen. Faktisk er han en av totalt fire spillere som har startet hver eneste kamp denne sesongen.
  • Robin Rasch (KFUM)
    28-åringen har med sin fantastiske pasningsfot og smarte løsninger levert seks mål og sju assists for et opprykksjagende Kåffa-lag.
  • Mathias Rasmussen (Brann)
    OBOS-ligaens poengkonge har skåret hele 15 mål og servert ti assists for et overlegent Brann-lag denne sesongen, og har dermed bidratt sterkt i at Brann har smadret skåringsrekorden i ligaen.
Nominerte årets spiller.png

 

ÅRETS UNGE SPILLER

  • Gift Emmanuel Orban (Stabæk)
    Den 20 år gamle nigerianeren er klubbens suverene toppscorer med solide 16 mål på kun 21 spilte kamper og er tidvis et helt angrep alene for Lars Bohinens menn.
  • Jakob Napoleon Romsaas (Skeid)
    18-åringen har tatt OBOS-ligaen med storm i år og har virkelig vist seg frem i et Skeid-lag som er klare for kvalik. Totalt står unggutten med sju mål og to assists på sine 24 kamper denne sesongen.
  • Jasper Silva Torkildsen (Start)
    Etter å ha startet sesongen på sidelinjen etter betennelse på hjerteposen, har 18-åringen virkelig inntatt rollen som førstekeeper med bravur og er nå helt uunnværlig i Sindre Tjelmelands startellever.
Nominerte årets unge spiller 2.png

Prisene deles ut i forbindelse med siste serierunde – lørdag 29. oktober.

Annonse: