Bli Med Skeid med høstferiefotball

Det nye tiltaket er i gang

Annonse:

I sommer ble Gam Thi Huynh og Hatem Ben Mansour tilsatt som prosjektledere for Bli Med Skeid. Bli Med Skeid er samlebenevnelse for alt vårt inkluderingsarbeid, og omfatter både store og små prosjekter i regi klubben vår.

Gam og Hatem har brukt sommeren godt til å planlegge ulike aktiviteter, og i høstferien startet de opp vårt første arrangement i ren Bli Med Skeid-regi.

- Lørdag og søndag nå i helga hadde vi fotballaktivitet på Haarklous Plass, totalt 8 timer med fotball og bevertning, og vi samlet 40 barn fra nærområdet til ballspill, forteller Hatem.

Løkka på Haarklous Plass ble brukt i helga
Løkka på Haarklous Plass ble brukt i helga

Fra Skeid bidro de to nevnte prosjektlederne, som fikk med seg trenere fra klubbens ungdomsavdeling.

- På søndagen spilte vi fotballturnering med ulike lag, og som på klubbens fotballskoler spilte vi kamp med barna mot trenerne. Denne gangen vant barna, forteller Gam.

Vi fikk også god hjelp av Bydel Sagene til å gjennomføre arrangementet, og ser fram til et godt samarbeid videre rundt Bli Med Skeid med bydelen.

Utover vinteren starter Gam og Hatem blant annet opp faste fredagstreninger, og det er planer for vår egen "bua"-ordning i klubbens regi hvor vi deler ut utstyr til utøvere som trenger støtte til det.

Annonse fra Obos-ligaen: