Besøk fra Høgskolen i Molde

Klubbledelsestudenter på Oslotur

Skeid har vært så heldig å ha praksisstudenter fra Høgskolen i Molde i to omganger, samt en student fra Høgskolen på Lillehammer i praksis de siste tre halvårene. 

I vår har vi Michael Lie i praksis, mens vi i fjor hadde Truls Vestnes, Espen Gustavsen og Sindre Østebæ Mæland hos oss. Studentene har vært viktig ressurser i en liten organisasjon, og vi er faktisk så heldige at alle fortsatt er med videre i ulike roller.

Besøk fra Høgskolen i Molde

I år har Sport Management-studentene på andreåret valgt å legge en studietur til Oslo hvor de er på besøk i flere klubber og forbund. Studentene hadde selv et ønske om å få komme til Skeid og lære mer om oss, noe vi setter stor pris på.

- Jeg har selv gått dette studiet, og det var alltid interessant den gangen å få inn forelesere og gjester som jobbet i idretten. Så når vi får mulighet til å ta imot en gjeng studenter her stiller vi opp, sier daglig leder Daniel Holmeide Strand.

Gratis mat gir blide studenter
Gratis mat gir blide studenter

Studentene satte tydelig stor pris på å få servert pølser, kaffe og drikke. Ikke minst fikk vi lært dem om "Torshov-spesial" med lompe, brød og pølse kombinert. De lærde i Skeid strides dog om lompa som skal være over eller under brødet.

- Dette er studentenes eget initativ, og det er de som organiserer turen og de ulike besøkene, sier studieleder Kjell Marius Herskedal til Skeid.no.

For Høgskolen i Molde er det viktig å samarbeide tett med idretten, ikke minst for å hjelpe studentene ut i arbeid etter endt studier. 

Fra praksis til jobb i Skeid

Fra Skeid stilte daglig leder Daniel og leder for S-AKS Espen Gustavsen opp. Daniel fortalte om sine erfaringer fra jobb i ulike idrettslag, og om hvordan livet er i Skeid.

Espen Gustavsen var i praksis hos oss våren 2019, og har etter det fått jobb i Skeid.

- Jeg trives godt i klubben, og ønsket å fortsette her. Vi undersøkte muligheten til å starte opp et ekstratilbud for de yngste, noe vi har fått til gjennom S-AKS. Kombinert med å trene G-16 er dette en fin start i idretten, og er viktig erfaringer for meg å bygge videre på, sier Espen.

Vi takker for besøket, og ser fram til å kanskje få noen i denne gjengen som praksisstudenter neste vår.

a3
Daniel, Michael og Espen

 

Annonse fra Obos-ligaen: