Velkommen Michael

Ny praktikant fra Høgskolen i Molde

Vi er glad for å ha fått på plass en ny praktikant i Skeid. I 2019 var vi så heldige at vi hadde Truls og Espen på våren, og etter hvert Sindre på høsten. Vår nye praktikant Michael Lie kommer i likhet med Truls og Espen fra Høgskolen i Molde hvor han studerer sport management. 

Daglig leder Daniel som selv gikk samme studiet er godt fornøyd med at han og klubben kan bidra til å utvikle fotballen på det administrative feltet og ikke bare på treningsfeltet.

- Vi er glad for å få inn Michael, det viser at vi er attraktiv som klubb utenfor banen også. Gjennom dette programmet får vi inn ekstra arbeidskraft i administrasjonen som er svært nyttig for oss, og de som får praksis plass hos oss. I fjor var bidragene fra Truls, Espen og Sindre veldig viktige for oss, og sånn sett har Michael store sko å fylle, sier Daniel.

Michael har også vært aktiv som spiller selv der han har voktet buret for Vard Haugesund og Sportsklubben Træff. Men nå er han klar til å suge til seg så mye læring som mulig fra våre dyktige ansatte og frivillige.

- Det er spennende og få muligheten til å være i en klubb som er godt kjent i fotball-Norge. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgavene og utfordringene som kommer og håper at jeg kan få gjort en god figur, sier Michael

Michael skal ha sitt siste semester av bachelorgraden sin hos oss samtidig som han skal skrive oppgave. Vi i Skeid gleder oss til å ha Michael her frem til sommeren, men først og fremst så ønsker vi deg velkommen!

P.S Vi heiv han inn i buret på a-treninga i går og tester han ut litt der også.

Annonse fra Obos-ligaen: