Bamba og Sully sikret avansement mot Arendal

Skeid er videre som gruppevinner i OBOS Supercup. Nå venter Oppsal i semifinalen.

Med en 2-0-seier mot Arendal i siste gruppespillkamp i nyvinningen OBOS Supercup er Skeid sikret avansement som gruppevinner.

I første omgang i Arendal er det Skeid som har et visst overtak i banespillet. Foran målene skjer det ikke enormt mye, men det som skapes kommer fra hvitkledde aredalitter. Størst er muligheten hjemmelaget får etter rundt halvtimen, men skuddet smeller i stolpen til høyre for Marcus Andersen i buret.

Etter en drøy time i Arendal peker dommer korrekt på straffemerket etter at hjemmelaget i et øyeblikk skifter idrett til håndball. Nyervervelsen Kabamba «Bamba» Tumba Kalabatama legger ballen til rette på elleve meter. Keeper går riktig vei på en litt svak straffe, men dommer mener Arendals sisteskanse er for hissig på grøten og forlater streken for tidlig.

Dermed blir det en ny mulighet for «Bamba». På andre forsøk gjør han ingen feil og Skeid går opp i 1-0.

Bamba satte Skeids første mot Arendal på straffe.

Ti minutter seinere får vi servert kampen prestasjon. Skeid bryter en pasning fra Arendal. Sully Bojang setter fart og løper over store deler av hjemmelagets banehalvdel før han setter ballen sikkert i nettet. 2-0!

Arendal har et par muligheter på tampen, men det vil seg ikke for hjemmelaget. Dermed vinner Skeid 2-0 og er med det videre til semifinale i OBOS Supercup. Der venter Oppsal til naboduell.

Semifinalen går på Nordre Åsen førstkommende lørdag, 16. mars klokka 14.00.