Avdelingsoppsettet klart

NFF har lagt kabalen og Skeid havnet i avdeling 2 i årets PostNord-liga. Motstanderne er fra sør og vest til midt-Norge, med bl.a. Arendal, Sotra og Levanger. Et lokaloppgjør mot Kjelsås blir det også. Se hele oppsettet her!

Annonse:

(Forsidebildet: Fjorårets toppscorer Johnny Buduson danser rundt med Arendalspillere i en seriekamp på OBOS Idrettspark Nordre Åsen i oktober 2018. Skeid vant kampen 1-0. Foto: Anders Vindegg)

Selve spilleplanen blir offentliggjort 20. januar, skriver fotball.no.

Skeid-trener Gard Holme svarte følgende da redaksjonen kontaktet ham for å få en uttalelse:

Hva synes du om 2021-oppsettet?

– Vi er fornøyde med det oppsettet vi fikk, men tipper lagene i avdeling 1 er enda mer fornøyde siden de slipper å møte Skeid :) Blir gøy med mange nye lag vi ikke har møtt på noen år, også tror jeg vi skal gjøre en litt grundigere analyse av de andre lagene før vi skal mene for mye om hvem som blir de største konkurrentene våre.

Hvilke lag tror du kommer til å kjempe i toppen?

– Kan alltids nevne de som lå i toppen ifjor, men det blir lissom litt for enkelt. Er alltids noen nye som melder seg på. 

Er det noe nytt vedr. spillertroppen?

– Ift. spillertroppen vår, og nyheter om folk inn og ut der, så vil nok det komme fortløpende gjennom vinteren. Det som er klart per nå er at Marcus Melchior og keeper Anders Gundersen kommer inn, og at Idar Lysgård forsvinner ut, sammen med Henning Tønsberg Andresen. Her vil det nok skje endel mer gjennom vinteren, men det får vi ta etterhvert som ting blir klart, avslutter Gard Holme.

Her er altså Skeids motstandere i PostNord-ligaen avdeling 2 anno 2021. Klikk på lagene for å komme til klubbenes hjemmesider.

Avdeling 2

Skeid
 
Den andre avdelingen ser ut som følger:
 

Avdeling 1

Kongsvinger
Kvik Halden
Moss
Eidsvold Turn
Vålerenga 2
Asker
Bærum
Alta
Tromsdalen
Senja
Fløya 
Hødd
Brattvåg
Florø
Annonse: