Åpnes for publikum

Vi kan ha 200 tilskuere mot Brattvåg

NFF informerte på møte i går kveld om at det åpnes for publikum også i 2. divisjon. Det betyr at vi kan ha 200 tilskuere mot Brattvåg 12.07 kl. 13:00.

Sesongkort prioriteres

Vi har per i dag solgt rett over 50 sesongkort, og innehavere av disse vil kunne benytte dem på kamp. Salget av sesongkort stopper onsdag 08.07, og resterende tilgjenelige billetter legges ut for løssalg. Det vil kun være mulig å kjøpe billett på Ticketco. Vi må ha telefonnummer og epostadresse til alle i publikum, og derfor er det ikke lov med løssalg på kampdag.

Løssalget stenges dagen før kamp, og det vil ikke bli solgt billetter på kampdag.

Det er totalt 9 hjemmekamper i år. 6 i grunnspillet og 3 i sluttspillet. Vi spiller 19 kamper med hjemme og borte.

Sesongkort kjøpes her.

Frivillige behøves

Vil du delta på kampavviklingen? Vi behøver verter til tribuene, billettkontroll og ballhentere. Ballhentere må være 16 år eller eldre på disse kampene. 

Meld deg som frivillig her.

Praktisk om arrangementet

Inngang til kampene vil være ved Skeidkiosken, mot Nordre Åsen 2.

Tribunen nærmest det blå klubbhuset med tak er reservert presse og samarbeidspartnere. Tribunen etter det, samt kortsiden er tilgjengelig for øvrig publikum. Det vil også være anledning til å stå mellom disse to tribuene da vi har lov til å ha ståplasser i 2. divisjon.

Det skal være minimum 2 ledige seter mellom hver person på tribuene. Setene som ikke tas i bruk vil være markert med sperrebånd. Det skal alltid være 1 meter avstand mellom hver publikummer. 

Toaletter vil være i det blå kontorhuset. Her vil det være en vert på utsiden, som slipper inn etter hvert som toalettene blir ledig.

Vi kommer ikke til å ha kiosk mot Brattvåg av praktiske hensyn.

Annonse fra Obos-ligaen: