51659724814_31662d1ca0_5k

Aktuell Rapport fra Skeid

Vi kjører på med kampprogram

Annonse:

Vi er levende opptatt av å lage en deilig kampdagsopplevelse i Skeid, og i tillegg til styrings-øl, burger og pølser må kampprogram med i miksen (jada, vi skal også spille fotball og vinne kamper, men det tar spillere og trenere seg av).

Derfor lanserer vi vårt rykende ferske kampprogramkonsept "Aktuell Rapport fra Skeid" på årets første hjemmekamp mot Bekkestuas Stolthet.

Vil du bidra? 

Vi har fått kompetente bidragsytere allerede. Stein-Erik Mattsson skal skrive sine betraktninger om alle rariteter vi møter på i OBOS-ligaen. Profilsjef Ola Bagge Skar syr sammen designet, mens Ingar Johnsrud er uansvarlig redaktør for det hele og bidrar med sitt gode tastatur.

Men vi trenger flere skriveføre skal dette være verd å bla i, og her kommer nettopp du inn. Det er totalt 15 hjemmekamper, og alle skal fylles med aktuelt stoff om stort og smått fra Skeidland.

Har du lyst til å bidra? Sleng av gårde en epost til [email protected], og du får litt info tilbake. Vil du skrive én sak, eller femten saker, det er opp til deg. 

Annonsere?

Så blir det mulig å annonsere i herligheten også. Opplaget i trykk avgjøres av etterspørsel på kampdag, men vi er såpass moderne i Skeid at vi også utgir blekka digitalt slik at det potensielt er noen millioner lesere på hver utgave.

Vi spår at dette blir en stor suksess.

Annonse: