Ahmad berget poenget

En sen utligning av innbytter Mustafa Hassan Ahmad sørget for poengdeling mot Strømmen, og gjorde at Skeid ikke ble hektet helt av i nedrykksstriden.

Det er fint spillevær på Valle når lagene entrer banen til den meget viktige kampen, som spesielt Skeid ikke har råd til å tape. Den første sjansen er det Charles Ezeh som får, når han fyrer løs fra 30 meter, men keeper redder enkelt. Spillemessig er det ganske jevnt det første kvarteret, men Skeid taper altfor mange dueller og klarer dermed ikke å skape sjanser.
Mustafa
Mustafa Hassan Ahmad reddet poenget (Arkivfoto)

Se høydepunkter nederst i artikkelen!

Den første, store muligheten er det Strømmen som produserer, de kommer til skudd, men ballen går i Emil Fiskviks høyre stolpe og ut over dødlinja!
Lite skjer så de neste  minuttene, men Skeid har ballen mest uten å klare å skape store farligheter. Resten av omgangen blir sjansefattig.
Men det er bra trykk på tribunen fra både Skeidoksene og Strømmens supportere. Dommeren blåser til pause og spenningen fortsetter i andre omgang.

Andre omgang er kun noen minutter gammel når et farlig frispark fra Strømmen går inn i feltet, de roper på straffe på bortelagets benk, men dommerens fløyte forblir stille.
Et frispark til Skeid i god posisjon på hjørnet av 16-meteren, etter at Johnny Buduson blir felt, er dårlig slått og ender i ingenting. Så får Torshov-gutta til en fint kombinasjonsspill, men innlegget fra Moa Mahnin er ikke prsist nok og fanges av keeper.

Etter vel en times spill kommer Stømmen i angrep, Fiskvik får slått ballen ut til siden, men Sivert Gussiås plukker opp ballen og skyter i mål over to Skeid-spillere og keeper: 0-1.
Strømmen roper på straffe igjen i en situasjon etterpå, men heller ikke denne gangen blåser dommeren. Det begynner nå å haste for Skeid og Ezeh prøver seg på et langskudd men keeper redder enkelt.
Berglie
Fredrik Berglie ble kåret til beste Skeid-spiller.

Så, akkurat i det stadionuret passerer 90 sender Taofeek Ismaheel en ball inn i feltet. Der er Mustafa Hassan Ahmad litt heldig, får med seg ballen og skyter den kontant i mål! En meget viktig scoring og som kan være avgjørende for videre eksistens i divisjonen. Etter utligningen presser Strømmen på, og skaper et par sjanser på overtid, men kampen ender 1-1 og det kan Skeid være mest fornøyd med.

Fredrik Berglie blir, både av Skeidoksene og sponsorene, kåret som bestemann, og vinner dermed en oksestek fra Strøm-Larsen og middag for to på Johnny Rockets på Storo samt kjøre BMW i3 fra Bavaria i en uke!

Neste kamp er mot HamKam på Briskeby søndag 6.10 kl. 15:00.