Buduson skal fly på Nordre Åsen igjen

På overgangsvinduets siste dag er det klart at Johnny Buduson gjør comeback i Skeid etter to sesonger i Eliteserien og OBOS-ligaen.

– Vi er veldig glad for at vi har fått til dette. Johnny har spisskompetanse og en kombinasjon av hurtighet og målscoreregenskaper som er sjelden, sier Tom Nordlie, som nylig måtte se Sulayman Bojang forsvinne til Sarpsborg 08 tidligere enn opprinnelig avtalt.

Og det var nettopp den overgangen som nå åpnet muligheten for en retur for Buduson, som står med smått imponerende 49 scoringer på 77 opptredener i Skeid-trøya.

Det er to år siden Buduson forlot Skeid til fordel for Haugesund og Eliteserien. Etter det har han også vært innom Fredrikstad og nå sist HamKam.

– HamKam har vist velvilje for å få dette i boks. Det samme har også Johnny gjort for at det i det hele tatt skulle være økonomisk mulig for oss å få til en avtale, sier Nordlie.

– Nå skal vi jobbe sammen for å få Johnny i gang igjen i godt gammelt slag, slik vi kjenner ham. Det er sterk kamp om plassene på laget, men det at vi kjenner både Idar (som ble klar forrige uke) og Johnny fra før gjør at vi håper det skal bli lettere å få dem inn i lagets samhandling, sier Skeid-treneren.

Johnny Buduson er spilleklar allerede til kampen hjemme på Nordre Åsen mot Stjørdals-Blink på søndag. Om du ikke hadde argumenter nok fra før, så fikk du enda et godt argument for å komme og se Skeid-gutta i aksjon nå. Avspark mot Stjørdals-Blink er klokka 15.30.

Vi ønsker Johnny velkommen tilbake!


TILBAKE: Johnny Buduson er klar for Skeid igjen. Her har han i kjent stil scoret på Nordre Åsen mot Finnsnes i 2016. (Foto: Anders Vindegg)

Påmelding 2019

Her melder du deg på

           

 

 

             

 

   

 

                       

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift