Lysgård klar for Skeid-comeback

Idar Nordby Lysgård er klar for retur til Nordre Åsen. I Emil Fiskviks skadefravær kommer keeperen på lån fra Kongsvinger ut sesongen.

– Det at Idar vil komme tilbake og hjelpe oss i opprykkskampen viser at han virkelig bryr seg om Skeid, sier trener Tom Nordlie til Skeid.no.

Det er skadesituasjonen til Emil Fiskvik som gjør at Skeid har blitt nødt til å se seg om etter en forsterkning på keeperplassen denne høsten. Fiskvik brakk et bein i håndleddet under bortematchen mot Bryne og er ute i flere uker.

Kjenner klubben godt

– Med Idar inn får vi en spiller vi vet har kvalitet – med Skeid-hjerte. Han kjenner klubben og vår spillestil, og vi kjenner han. Det er selvsagt viktig, sier Nordlie, som også retter en takk til agent Imad El Hammichi og hans team for at låneavtalen har gått raskt i orden.

Adrian Møller har i Fiskviks fravær gått inn og gjort sine saker bra mellom stengene, og reddet blant annet straffe hjemme mot Fløy.

– Men vi har ikke råd til å sette oss i en sitasjon der vi kun har én skadefri keeper med førstelagserfaring, sier Nordlie.

Vil hjelpe Skeid til OBOS-ligaen

Selv om det ikke er lenge siden Idar Lysgård tok turen opp en divisjon til KIL, gleder keeperen seg over å være tilbake på Nordre Åsen.

– Dette blir veldig spennende og morsomt. Klubben kjemper om opprykk og jeg skal gjøre alt jeg kan for at vi skal greie det. Ingenting hadde gjort meg mer glad enn at vi hadde klart opprykket i år, sier Lysgård til Skeid.no.

Keeperen er nå tilbake i full trening etter å ha blitt skulderoperert tidligere i år. Hos KIL er de godt skolert på keeperplassen for øyeblikket. Da var dette er god løsning for alle parter. Og Idar legger ikke skjul på hvor han har hjertet:

– Jeg er vokst opp i Skeid og dette er klubben jeg elsker, så det er herlig å komme tilbake. Jeg ville aldri signert for noen andre klubber i PostNord-ligaen, selv om jeg har hatt muligheten til det, sier keeperen som står bokført med 129 A-kamper i Skeid-trøya.

Lysgård er spilleklar allerede til matchen borte mot Nardo på lørdag. Han trener med laget fra torsdag.

Påmelding 2019

Her melder du deg på

           

 

 

             

 

   

 

                       

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift