Nordlie fortsetter som Skeid-boss

Tom Nordlie fortsetter som hovedtrener for Skeid også i 2017. Med hans signatur er en svært viktig brikke på plass foran kommende sesong. Se intervju her!

Mandag kveld signerte Tom Nordlie ny avtale med Skeid Fotball. Han går dermed i gang med sin andre sesong på Skeid-benken.

– Det har på en måte vært klart lenge, og det har hele tiden vært intensjonen å fortsette i Skeid, sier Tom Nordlie til Skeid.no.

Det samme forteller også styreleder Erling-Geir Iversen i Skeid Fotball.

– Men det er selvsagt godt å få det formelle og en kontrakt med signatur på plass, sier styrelederen.

Vil bygge klubb og lag

– Det er spennende å forme og utvikle unge spillere og å få bygge opp noe her i Skeid. Det motiverer meg. Samtidig skal totalpakken stemme, med fotball, familie og andre prosjekter. Det gjør den i Skeid, forteller Nordlie, som samtidig også fortsetter i jobben som ekspertkommentator i NRK.

Foreløpig har Skeid-troppen gjennomført én hel treningsuke etter nyttår. Mandag ble årets første kondisjonstest gjennomført.

– Det er mye bra, men vi har fortsatt en del kondisjon og fysikk som det må jobbes med. Nå framover handler det om å få det fysiske på plass, sånn at vi står godt rustet for en lang sesong. Og med et så ungt og urutinert lag som vi får, er det også viktig at vi er godt organisert, sier Skeid-trener Nordlie.

– Den beste

Forrige sesong ledet Nordlie Skeid-laget til en sterk tredjeplass på tabellen etter at han tok over som hovedtrener i mai 2016. Den nye avtalen er ettårig, men styreleder Erling-Geir Iversen forteller at intensjonen er et langvarig samarbeid.

– Vi er veldig godt fornøyd med den jobben Tom har gjort og arbeidet han har lagt ned for klubben. Skeid har en spillerstall med en snittalder på kun 20,5 år. Vi er overbevist om at Tom er den beste til å utvikle den unge troppen vi har på en veldig god måte, sier Iversen.

Årets første treningskamp spilles mot FFK borte på Fredrikstad stadion fredag 3. februar. Deretter går det slag i slag fram til seriestart borte mot Nybergsund mandag 17. april (andre påskedag). Se programmet for sesongoppkjøringen treningskamper her.

Les også:

 

Påmelding 2019

Her melder du deg på

           

 

 

             

 

   

 

                       

 

 

©2018 Spoortz AS (tidligere 123klubb) leverer totalverktøy for effektiv klubbdrift