Skeid Aktiv

Skeid Aktiv er et sosialt samlingspunkt for gamle og nye Skeidvenner. Vi har aktivitetsgrupper og arrangementer for alle kjønn i alle aldre.

Annonse:

Kommende arrangementer

DatoArrangementTema
to. 10. mar. kl. 19:00Klubbkveld

Geir Schau og Trond Granlund m. band setter oss i stemning. Reidar Sollie (Dagsavisen) griller trener for a-laget om de siste sesongforberedelsene. Og til slutt: «Burnleys legendariske quiz»!

OBS! Kaffe og kringle fra kl 18.

ma. 28. mar. kl.19:00Årsmøte

Vi skal ha vårt første ordinære årsmøte. For å kunne stemme der, må du være medlem. Vi kommer veldig snart med info om hvordan du kan få betalt medlemskontigenten i Skeid Aktiv.

Dokumenter finner du her.

SOMMERFESTEN AVLYST

Vi må dessverre avlyse den planlagte sommerfesten i Skeid Aktiv, men håper å komme tilbake til den i august.

I mellomtida ønsker vi alle en AKTIV SA-SA-SA-SOMMER!

Hilsen Ann-Cathrin, Stein R., Stein T. og Eirik i styret.

Aktiviteter

Old-boys/girls-fotball: Er du i alderen 30 – 60 og har du lyst til å spille fotball med likesinnede? Vi har tradisjon for å stille med lag i de godt voksne seniorklassene. Nivået spriker fra tidligere eliteseriespillere til de som alltid bare har spilt for morro, men det er plass til alle som ønsker å være med. I 2022 stiller vi lag i M40 og M48, men vi ønsker også å legge tilrette for flere lag på herre- (M33 og M55) og kvinnesiden (K28 og K35).

Ta kontakt med Ola på 90 91 92 64 eller [email protected]

Gåfotball: For de som er over 60 har vi startet opp med gåfotball. Her er det ikke er lov å løpe, takle eller spille ballen over hoftehøyde – for å unngå skader og for at alle skal kunne være med.

Ta kontakt med Eirik på 908 89 732 eller [email protected]

Styret 2021/22

Leder: Eirik Lindahl ( 908 89 732[email protected] )
Nestleder: Ivar Eriksen
Medlemmer: Ann-Cathrin Nyberg, Steinar Kåre Møien, Knut Erik Jensen og Jan Tolderlund

Historie

Skeid Aktiv ble opprettet 23. september 2021 da Skeid Eldres (stiftet i 1928) skiftet navn. Formålet er fortsatt det samme, å være en aktiv venneforening for Skeid-medlemmer som vil opprettholde det sosiale miljøet i klubben og bidra der det er behov.

Aktiv er blant annet medarrangører av Velkommen til Fotball og står, gjennom Dugnadsgjengen, for utvikling og vedlikehold av klubbhus og anlegg.

Annonse fra Obos-ligaen: