Vil du støtte Skeid?

Kom på kamp så snart du kan

Vi gleder oss som bare det til vi kan spille fotball igjen, og det største bidraget du kan gi oss er å komme på kamp så snart vi har lov til å starte opp. Vi håper at du vil støtte klubben med sesongkort eller ved å kjøpe voucher som kan benyttes til enkeltkamper.

I Ticketco er det også mulig å støtte Skeidoksene med 50 kroner som går uavkortet til TIFO på en av årets hjemmekamper.

Husk at du som OBOS-medlem får 25% rabatt på sesongkort og billetter.

Kjøp sesongkort

Vi gleder oss til å få spille fotball igjen. 2. divisjon har foreløpig oppstart 23.05, og vil begynne direkte med runde 7. Den dagen har vi hjemmekamp mot Alta, og det kan altså bli seriepremieren vår.

Alle barn til og med 12 år som kjøper sesongkort får Skeidskjerf fra Torshov Sport med på kjøpet. Sesongkort for barn er kun 300 kroner.

Skjermbilde

Du kan støtte Skeid ved å kjøpe sesongkort på Ticketco

Kjøp voucher til valgfri kamp

Du kan også kjøpe voucher som kan benyttes på en valgfri kamp i år. Voucheren kan også gis i gave til noen andre. Vi kan sende den for deg på epost eller i posten, mer info om gavekort på Ticketco.

Billett til Støttekampen kan du kjøpe her

Bli medlem

En annen måte å støtte klubben på er å melde deg inn. For Skeid er det viktig å ha mange medlemmer og ha et levende medlemsdemokrati. Som medlem av klubben har du rett til å delta på årsmøter og medlemsmøter.

Meld deg inn her

Vil du gi en gave?

Vi ønsker helst å tilby noe konkret tilbake som sesongkort, billetter og medlesmskap, men for de som ønsker å gi en gave er det også mulig. Gave kan gis på Vipps Skeid Butikk #562640 eller overføres til konto 1645.16.13565 (merkes gave). 

Vi setter pris på alle store og små bidrag, men vi håper virkelig at vi ser nettop deg på kamp i år!

Annonse fra Obos-ligaen: