Vi starter keeperakademi

Åpent for alle

Annonse:

I januar 2021 åpner vi vårt eget keeperakademi for keepere i alderen 8-16 år. På Skeids keeperakademi vil vi jobbe med det tekniske aspektet ved å være keeper, og hjelpe våre unge keepere med å ta utviklingen sin videre.

Keeperakademiet er åpent for spillere fra alle klubber.

Faglig sterkt trenerteam

Skeid har fått etablert et faglig høyt nivå på keepertrenere de siste årene, og i spissen for tiltaket er Espen Gustavsen, som har UEFA B-lisens som keeper. Med seg på laget har han A-lagets keepertrener Robert Legrand og ungdomsavdelingens keepertrener Magnus Kley. Robert har det siste året jobbet en del for våre samarbeidspartnere WANG Toppidrett og WANG Ung mens Magnus er keepertrener for sonetiltak i kretsen.

- Vi gleder oss til å starte opp tilbudet i januar, og med dette teamet skal vi tilby noe av det aller beste innen keeperfaget i byen, forteller faglig ansvarlig Espen til Skeid.no.

Hvordan foregår øktene

Formålet med øktene er å gi keeperspesifikk trening hvor vi jobber med det tekniske og taktiske aspektet. Vi har mindre grupper enn på vanlige fotballøkter, og vi skal ha en tett oppfølgning av enkeltspilleren. Man får også tilbakemeldinger av keepertrenerne om hva man skal jobbe videre med mellom samlingene, og man får med seg øvelser man enkelt kan ta med inn i øktene på sitt eget lag.


(Video: Skeid Media)

Hvor foregår øktene

Øktene finner sted på OBOS Idrettspark Nordre Åsen.

Når har vi økter

Vi trener hver søndag formiddag i vinterhalvåret (januar - april og oktober - desember) og annenhver søndag i sommerhalvåret (mai - september).

Påmeldingsperiode

Man melder seg på for et halvt år om gangen. Med oppstart i januar er man dermed påmeldt fram til skoleferien.

Pris

Keeperakademiet koster 3000 kroner per halvår. Det er mulig å betale månedlig i Superinvite.

Gjennom "Bli Med Skeid" har vi også mulighet for noen friplasser. Send i så fall en henvendelse til [email protected] og forklar din situasjon.

Pakkepris for klubb

Hvis klubber ønsker å melde på flere keepere tilbyr vi en pakkepris på 10.000 kroner i halvåret for 4 keepere. Ved ønske om pristilbud på en pakke med ytterligere keepere ber vi deg ta kontakt på mail. Ved fellespåmelding via klubb sender vi faktura.  

Begrenset antall plasser  

Keeperakademiet er begrenset til ca. 30 keepere totalt.

Ta gjerne kontakt  

Spørsmål kan rettes til [email protected] om du lurer på mer om tilbudet.

Påmelding finner du her

Annonse: